Дневен хороскоп за 4 декември 2018

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Във вторник ще разчитате на съдействието или подкрепата на жена, особено по финансови въпроси.

Този ден ще бъде благоприятен за уреждане на парични дела за жените родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Приемете всяко събитие днес като късмет или някакъв вид инвестиция за вашето бъдеще. Денят вещае събития или ангажименти свързани с образованието, кариерата или друга публична изява на дете.

Вторник ще бъде благоприятен ден за семейни събирания или за развитие на важни семейни дела.

Овен

За вас днес са свойствени прибързаните и не достатъчно обмислени постъпки. Твърдите и праволинейни решения могат да ви донесат неприятни последствия.

Денят е благоприятен за покупки и придобивки. Но по-добре е да ги обмислите внимателно.

Съществува голяма вероятност да ви потрябват много повече средства, отколкото сте предполагали.

Телец

Звездите ви препоръчват днес да бъдете внимателни и далновидни, макар ставащото да не зависи напълно от вас. Жените от знака следва да бъдат готови за евентуален край на романтична връзка.

Мъжете от зодията следва да проявяват повече великодушие. Стремете се да изявите добрите черти от характера си. Простете обидите към вас.

Близнаци

Проявете организираност и далновидност. Придавайки голямо значение на обществото и на вашето положение в него вие се стараете да се държите дипломатично и благородно.

Вие сте интели­гентни и изискани, приемайки маниерите и образа на живот на окръжаващите ви хора.

А вас ви окръжават хора с опит и възможности, които могат да ви бъдат полезни.

Рак

Денят определено е свързан с получаване на важна информация и съдбовни поврати. Не е изключено финансови и юридически въпроси да ви доведат до нервно напрежение.

Вероятно е неочаквани действия на колегите да ви накарат да работите извънредно. Резултатът от действията ви зависи от вашия професионализъм.

Лъв

Денят символизира духовното развитие и семейните отношения. Не е изключено днес да се наложи да решавате множество въпроси наведнъж. Вие се стремите към съвършенство и търсите нови идеали.

Постарайте се да не поставяте високи изисквания пред себе си и околните. Избягвайте да обсъждате отношенията си с околните.

Проявете търпимост към хората, които не са толкова съвършени.

Дева

Днес на дневен ред излизат проблеми в личен план. Не е изключено жените от знака да се наложи да взимат важни решения или да поемат обременителни задължения.

Жизненият потенциал на мъжете от зодията се повишава благодарение на романтична среща.

Не е лошо да поспортувате и да поддържате добра фическа форма. Здравият външен вид предразполага хората.

Везни

Натрупали се проблеми ви отнемат повече от времето сутринта. Мъжете от зодията може да се наложи да поставят в ред чувствата си. Простете обидите. Така може да върнете душевното си равновесие и радостта от живота.

Жените от знака са изправени пред необходимостта да решават лични въпроси. Звездите ги предупреждават да бъдат внимателни.

Избягвайте обещанията и ненужните разговори. Те може да ви донесат само раздразнение. Сънищата ви може да се изпълнят на третия ден.

Скорпион

Жизнения ви потенциал е висок. Мъжете от знака имат подкрепата на звездите в делови план. Те може да пожънат успех във финансов план. В личен план се налага да проявявате великодушие.

Звездите предупреждават жените от знака за близък край на романтична връзка. Макар звездите да ви подсказват, че нещата не зависят от вас, добре е да бъдете сдържани.

Стрелец

Днес може да се наложи да решавате множество въпроси едновременно. Звездите ви препоръчват да бъдете внимателни. Избягвайте ненужните разговори.

В отношенията си с хората сте напрегнати. Чувствате раздразнение, от това че не сте разбрани.

Но трябва да преодолеете това настроение, защото ви очакват важни решения.

Козирог

Потребността ви от известност, признание и слава отиват на втори план. Не е изключено през този ден да се наложи да взимате важни решения или да поемете тежки задължения.

Обстоятелствата могат да ви принудят към това. Вероятно е да имате и интересна среща или любовно запознанство.

Но и в двата случая се вслушвайте в интуицията си.

Водолей

Днес избягвайте обещанията и ненужните разговори. Те може да доведат до раздразнение. През първата половина на деня трябва да решавате натрупани задачи.

Може да ви се наложи да демонстрирате остър ум и активност, за да претворите плановете си в реалност.

За да постигнете целите си, се налага да преминете през нови изпитания.

Риби

Денят е предназначен за прозрение и очистване на мисълта. Не е изключено днес финансови или юридически въпроси да ви поизнервят. Следобед обаче ви очакват приятни занимания, свързани с пътуване и дългоочаквана покупка.

Може да се върнете към стари проекти, които да ви донесат печалби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари