Дневен хороскоп за 30 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Трудности, възникнали неочаквано на пътя ви, пречат на работата ви и на възможността да постигнете целите си.

Не се ядосвайте. Вълнуват ви общи преживявания, свързани с човек от обкръжението ви. Нови хоризонти добре замаскирани като старите. Погрижете се за тези, които ви заобикалят, стремете се да им бъдете полезни. На пръв поглед всички делови предложения изглеждат добри, но ги проверете отново, за да избегнете загубите.

Овен

Оглеждайте внимателно финансовите документи, ако от вас зависи подписването им през следващата седмица. Подготовката на семейно тържество ще сближи всички ви у дома. Използвайте опитността си там, където другите губят ориентация и с прагматични решения и действия работете за осъществяването им.Постигнете ли го, ще спечелите симпатиите и доверието на околните, което ще е вашата победа над безверието и глупостта. Създайте хармония в отношенията на работното място. Ден да се гледате, да се подредите, да се пречистите, че и време за забавление да ви остане, това е правилният ред.

Телец

Утре и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Завършете започнатото в утрешния ден, защото иначе ще го проточите във времето и ще претърпите загуби. Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Засиленото общуване на различни нива подхранва самочувствието ви и връща увереността ви, че сте харесвани и уважавани. Добър ден за водни процедури и за пребиваване сред природата.

Близнаци

Плодотворен ден, през който Близнаците ще вземат категорично решение за нова делова изява. Очевидно няма за какво да се безпокоите, те ще си останат на ниво „хрумване“. Взаимодействието ви с другите може да доведе до доста спорове и вътрешни драми. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви. По-добре се откажете от намерението си да пътувате.

Рак

В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви. Възбудата ви е налице и сте в готовност да нараните всеки, който се изпречи на пътя ви. Ориентирайте се в обстановката и преценете дали не е по-добре да останете в неутрална позиция. Ще се радвате на внимание и подкрепа от човек, който не за пръв път показва загрижеността си към вас.

Лъв

Днес може да поставите крайъгълния камък на Вашия подем, да отворите нови врати, да откриете нови хоризонти. Утре обмислете какви цели ще преследвате в бъдеще, по кои проекти ще работите. Представителите на Лъв преминават през етап, създаващ условия за промени. Идеите ви може да изглеждат странни и необичайни, но са приложими. В интерес на работата и професионалното ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора.

Дева

Това съвсем не е случайно, успехите ви стимулират да гоните нови цели. Успехът ви следва по петите. Ще се впуснете в ново начинание с много страст и желание. Пред нов плодотворен етап сте. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия.

Везни

Утре е възможно да възникнат конфликти в партньорските ви отношения или с хората в дома ви. Освободете се от всичко, което вече не допринася за развитието ви и не ви позволява да изпитате радост от живота. Концентрацията и сдържаността утре са най-големите ви помощници. Благодарение на силният си дух ще отидете далече напред, там, където малцина достигат. Предпазвайте се от грешки, породени от вашата наивност и доверчивост.

Скорпион

Ще разрешите спорове с партньори или съдружници. Пътувайте и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Събота може да бъде определен като сполучлив за голяма част от Скорпионите. Очакват ви положителни промени. Ако сте недоволни от поведението на любимия човек опитайте се да прецените степента на вашето участие.

Стрелец

Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Ако се наложи, може да се обърнете за помощ към колега, с когото работите от много години. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това ви помага винаги да сте на ниво. Не го отказвате въпреки трудностите, които ви очакват на работното място. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Подредете утрешния ден според предпочитанията си и се постарайте да свършите най-важното през първата половина.

Козирог

Едва ли ще можете да наречете утрешния ден скучен. Представителите на Козирог са нервни и напрегнати, поради липсата на предварителна яснота за развитието на интересуващ ги въпрос. Следобед ще имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги. Не допускайте черни мисли да разстроят утрешния ден ви. На фона на душевните притеснения и личните емоции, сполуката в службата, бизнеса и обществените ангажименти ярко контрастира за представителите на Козирог в събота .

Водолей

Свободното време посветете на близките си или на любимите занимания. Имайте готовност за среща с човек, за когото не сте и подозирали, че търси сътрудничеството ви. Както енергетиката, така и настроението ви са стабилни. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не ви се хареса. Със задачите си се справяте добре.

Риби

Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Благоприятно е установяването на нови отношения, не променяйте привичния ход на нещата. Може да отделите време за дома си и за хората в него. Тактът и внимателно обмислените действия ще ви спестят големи неприятности с вашите подчинени. Част от зодията определено ще бездействат, а останалите ще действат хитро и ще се възползват от всички позволени и непозволени методи и средства за да реализират материалните си намерения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари