Дневен хороскоп за 30 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Сведете до минимум своите задължения.

Вашият богат вътрешен свят може да изисква не традиционна обстановка и обкръжение, но звездите ви предупреждават, че чуждото влияние може да окаже негативно въздействие върху съдбата ви. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си: следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Предстоят ви неформални срещи, свързани с хобито или други странични занимания, които за известно време сте пренебрегнали. С желание сте за нещо по-приятно, за това съзнателно ще предпочетете занимания, носещи ви духовна наслада.

Овен

И утре ще ви е доста активно ежедневието. Почти целият ден ще мине под похлупака на личните занимания. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Но времето също е подходящо за пътувания, срещи и разговори, за повече движение като цяло. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Телец

Време за равносметки, за обръщане назад към миналото, за духовни практики. Избягвайте промените и смяната на хора, с които работите. Може да отделите време за дома си и за хората в него. Слънцето, вашият планетен управител, преминава в Телец в четвъртък – започва период, през който ще се задълбочавате и ще вниквате в същността на нещата. Ако сте предпазливи и прозорливи ще успеете да погледнете на събитията отстрани и да си направите верните изводи.

Близнаци

Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди. Част от плановете ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали.Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Ако се чувствате напрегнати, една разходка в планината ще ви се отрази благоприятно. Ще ви се наложи да направите някои жертви, но бъдете сигурни че те ще си струват. Много от вас ще пътуват.

Рак

Пазете се от рискове, които могат да ви стоварят големи неприятности. Звучи романтично, но не бързайте да обсъждате ситуацията с въпросната личност. Възможностите за сполука при Раците утре не са от най-добрите. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Събитията утре ви поглъщат изцяло, вие се оказвате нужни за съвет и подкрепа навсякъде около вас.

Лъв

Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Работата ви върви според начина, по който сте я организирали, а срещите ви с различни хора ще ви предложат ценна информация. Овладейте емоциите и подхождайте прагматично към проблемите, с които се налага да се справите или сделките, които ще уговаряте. Не се съмнявайте в собствените си възможности, съмнявайте се в прекалено щедрите обещания. Неочаквано известие ще промени плановете ви за утрешния ден.

Дева

Оттук и възможностите по парични въпроси и разногласията с партньорите от деловия сектор ще изчезнат. Опитайте да правите нещата методично и по план, и разбира се всичко ще става лесно и бързо. Духовното ви интересува много повече от материалното. Ориентирайте усилията си към рутинната работа, ако прецените, че не разполагате с капацитет за всички други идеи. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден.

Везни

Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Ще получите признанието и на колегите и на ръководството. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Личните ви задачи не са много през утрешния ден, което за някои от Везните е добре дошло. Събитията утре ви поглъщат изцяло, вие се оказвате нужни за съвет и подкрепа навсякъде около вас.

Скорпион

Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Находчивост и трезва оценка на събитията ще ви позволи да се справите. Завършете всичките си делови задачи до обяд. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви. Деловите Скорпиони ще пристъпят към сделки или ще постигнат интересуващи ги договорености, което си е успех.

Стрелец

Не си поставяйте твърде амбициозни намерения. Ако уреждате финансови въпроси, то действайте самостоятелно. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място.

Козирог

Но все пак малко чувство за хумор няма да ви е излишно. Засилва се желанието ви да властвате над околните, особено ако сте на ръководна позиция, но не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Проблеми се явяват и при Козирозите през утрешния ден. Отложете новите начинания и размишлявайте върху повтарящите се събития в живота ви, ако установите такива. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци.

Водолей

Утре вечер е време за лични дела и ангажименти, касаещи семейната среда. Издигане в йерархията и повишаване на възнаграждението ви. Доверявайте се на здравия разум и разчитайте повече на интуицията си. Маловажно на пръв поглед събитие ще ви сближи с някого и ще постави началото на дълготрайно приятелство, а може би и на нещо повече. Доста предизвикателен ден.

Риби

Това ще респектира околните и по-често ще се вслушват в препоръките ви, от което всички ще оставате доволни. Наблюдавайте за синхроничности около вас. Може дори да не забележите, че е почти края на месеца, толкова много неща и то преливащи се едно в друго, имате за вършете. Ще имате нови шансове за изява, благодарение на медиите или на собствената си кореспонденция. Разпределете добре силите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари