Дневен Хороскоп за 30 Ноември 2015

0
Овни и Риби не слушат Близнаци, Телци и Козирози да внимават с тонуса
Овни и Риби не слушат Близнаци, Телци и Козирози да внимават с тонуса

Овен

В понеделник вече не можете да протакате нещата, които миналия четвъртък все още обмисляхте и забавяхте. По това доста приличате на Риби. Овните да не слушат уговорки на Близнаци, колкото и да галят ухото. Имате си работа, упорствайте, късметът ще ви се усмихне било с печалби, било с поемане на нови отговорности. Хубавото е, че умело връзвате бюджета си, а имате и идеи.

Телец

Уж нова седмица – нов късмет, а вие и Козирози се чувствате преуморени от работа. Така е, понеже Телците гледат да помагат на роднини и познати, а и вкъщи задачите хич не са малко. Някои имат финансови грижи, с хитруване на дребно няма да ги оправят. Други са твърде пестеливи, на домашните това не се нрави. Не се месете в чужди работи, важно ви е да зарадвате деца и внуци...

Близнаци

В края на ноември като Стрелците постигате доста неща со кротце, со благо, но Овни и Риби не слушат съвети да не бързат. Близнаците и утре да бъдат по-отстъпчиви с околните, ако има някакви поводи – да съберат роднини, познати на почерпка. Има и какво да научите, и какво да предложите за партньорство. Ако не сте във форма, чакайте и вземете ефективни мерки да укрепите тонуса.

Рак

Изпращате ноември като Козирози – имате идеи, а не бързате да ги изпълните. Раците са прави, първо трябва да разберат защо в екипа им нещо накуцва, отношенията май не вървят. Има начин да подкрепите колеги, да въздействате на други. В част от случаите ще ги увлечете със старанието, с което усвоявате нови професионални знания и умения, усилията ви са резултатни, напредвате.

Лъв

Напрегнато начало на деловата седмица. Лъвовете са достатъчно прозорливи да не усложняват проблемите със спорове, поне част от опонентите им биха могли да им помогнат, както са го правели и преди. Други разчитат главно на съдействие на влиятелни познати и роднини, но да говорят с тях по същество, не е време за емоции... Ще придвижите задачите си, печалбите не закъсняват.

Дева

В края на ноември вие и Скорпиони трябва да се държите на по-заден план и в работата, и сред близки. В деловата сфера се очертават промени, хубаво е да проучите дискретно нещата, да се подготвите. Девите държат на мнението си, ала новата информация може да ги накара да преразгледат плановете си, да се разделят с некоректни хора. Урокът е от полза, в бъдеще стабилизирате доход.

Везни

Изнервящо начало на седмицата, внимавайте при спорове с близки, дамите в кръга ви доста ви дразнят. Везните да не се поддават на негативните емоции, имат тежка работа и ако правилно насочат усилията, вечерта ще бъдат много доволни от постигнато и спечелено. Вероятно ще се родят и нови идеи, вече се ориентирате с кого да формирате екип за реализация, не бавете изпълнението.

Скорпион

Ноември изтича и вие като Деви ще си дадете пауза за равносметка и отдих. Скорпионите имат и нови проекти, но сега ситуацията е усложнена, трябва да бъдат бдителни и за своята работа, и за организацията в екипа. Не подценявате пречките и съперниците и резултатите ще бъдат задоволителни. Що се отнася до бъдещите изяви, малко ще ги отложите, ще съберете по-читави сътрудници.

Стрелец

Сега вие и Близнаци трябва да прокарвате по-гъвкаво деловите си идеи сред колеги и познати. За много Стрелци денят е напрегнат, трябва да анализират ситуацията и да разчистят някои свои пропуски, а да контролират и дейността на другите да е в срок и с качество. Разчитайте на приятели и те ще бъдат на място, така че вечерта резултатите ще са добри, печалбите ще радват всички.

Козирог

В понеделник за вас и Раци не е време за делови начинания, като Телци се грижете за тонуса си, уморени сте. При някои Козирози проблемите са по линия на партньори – с интимния имат неразбирателства, с професионални не върви. Не притеснявайте вторите, те може да имат грижи, а не са забравили ангажиментите си. Засилете бдителността, но не налагайте мнение на другите.

Водолей

Приключвате ноември с добра равносметка, но вероятно ви се иска да бъдете още по-сигурни и за възнаграждения, и за служебна перспектива. Водолеите да бъдат търпеливи, късметът ще им се усмихне, усилията им се оценяват високо и занапред ще им възложат по-мащабни проекти. Някои получават интересни оферти по линия на приятели, стари колеги. Даже случайни срещи носят шанс.

Риби

В понеделник като Овни упорствате по задачите си, едва ли ще слушате Близнаци да действате чрез близки и познати. Група Риби се мъчат да стабилизират делови и финансови позиции, възможно е, но за сметка на наследства, наеми, забавени плащания. Сега подготвяйте бъдещите си начинания, усилията ще бъдат възнаградени, но няма как да стане бързо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари