Дневен Хороскоп за 30 и 31 Януари 2016

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

През този уикенд и близки, и познати са настроени за отдих и забавления, но дали трябва съвсем да забравят за отговорностите си. Част от Овните тактично ще напомнят и за битови грижи, и за подготовката на нови проекти, възникват пречки, които бързо трябва да се отстраняват. Не протакайте и не се увличайте по чужди настроения, после може да се окаже мъчно да наваксате пропуските.

Телец

До вторник имате възможност да стабилизирате делови позиции, доходи, а най-важното – приятелства, любовни връзки. Пред Телците е имало доста пречки за по-пълноценно общуване, ала те са успели да се справят с нещата и сега могат да покажат и професионализъм, грижа за близки, жизнерадост. От това работа няма да страда, но внимавайте за кесията, трябва да пестите и още.

Близнаци

Краят на седмицата ви прави нетърпеливи, а и Раците подклаждат подобни настроения. Близнаците да не се поддават, имат достатъчно работа, за да я претупват. С бързане може да усложните битови и технически проблеми, да не направите точен избор за партньорства и начинания. Близки и познати искат помощ, вие може да се включите в обществена дейност – посоката е правилна.

Рак

През този уикенд сте доста нетърпеливи и ще заразявате с настроенията си Близнаци. Раците като Лъвовете трябва да се овладеят, да обмислят добре стъпките си. Някои мечтаят за брак, но ако избраникът им не е готов да поема сега такива отговорности, по-добре да изчакат, да използват времето за отдих и развлечения. В работата късметът е ОК, стига да сте подготвили изяви, съюзи.

Лъв

В събота и неделя като Раците трябва да сложите под контрол емоциите, има риск от спорове с близки, които бързо ще се задълбочават. Ако Лъвовете са искрени пред себе си, изнервени са, нужен им е отдих, а неразбирателствата с домашните могат да чакат. Някои са влюбени, но за момента да се радват на срещи, купони, развлечения, времето ще изясни накъде тръгват флиртовете...

Дева

Хубав уикенд, макар че вие няма да изоставите деловите си задължения, а ще ги вплитате в срещи с познати, пътувания за отдих. Девите ще използват докрай възможностите за уреждане на професионални проблеми, осигуряване на по-добри доходи. За момента балансирате бюджета си за сметка на закъснели плащания, върнати заеми и пр., занапред ще е стабилен, мислите за бъдещето.

Везни

Имате нужда от отдих и ще си го осигурите, макар че близки и познати ви дърпат за услуги, споделят проблеми. Везните няма да се месят в спорове на околни, нито ще дават мнение по чужди дела, макар че за помощ винаги са готови. Някои подреждат плановете си за следващите дни, чакат ги куп задачи. Господата да дават повече свобода на половинката, подкрепя ги достатъчно...

Скорпион

В събота и неделя като Стрелците имате много ангажименти към близки и познати, а и работата в службата и вкъщи не е малко. Скорпионите ще упорстват и сякаш с това ще привлекат късмета, а и обичта на роднини и колеги, понеже винаги ги подкрепят в трудни мигове. Разбирателството с любимия е най-голямата ви награда, а ако сега правите избор – ще е за дълго.

Стрелец

През уикенда като Скорпионите бързате с делови задачи, а и доста хора ви молят за помощ. Стрелците са отзивчиви, но сега на преден план изпъкват финансови теми, заради тях може да се влошат даже стари дружби, роднински отношения. Съсредоточете вниманието си на домашните грижи и най-близки, не е време за професионални битки, семейни делби. С предпазливост успявате.

Козирог

Ако днес и утре Водолеи ви съветват да не бързате много в работата и на път, няма да слушате. Козирозите и Рибите знаят: Господ помага, но в кошара не вкарва. При вас влиянията се задържат до сряда, трябва да организирате много добре програмата си, а и бюджета, понеже постъпленията ще се забавят. Лични неща обсъждайте подробно с близки, не налагайте мнението си на обичаните.

Водолей

В събота и неделя не бързате много в работа и за изпълнение на домашни ангажименти, Козирози няма да действат във вашето темпо. Част от Водолеите са на път и само с най-близки, да се насладят на отдиха. И пак ще се намерят хора да ви изкушават с много по-доходни начинания, но не се подвеждайте. Необвързаните да не се хвърлят в авантюри, приятелски съвети са по-разумни.

Риби

През този уикенд като Козирозите разчитате на добър делови късмет и ще упорствате доста по задачите си Рибите няма да разкриват бъдещите си планове, не е време за приказки, а за учене, усъвършенстване и те ще то използват добре. Имате доста съветници – колеги, приятели, познати, най-верен е усетът. Намерили сте своя човек, правите всичко да укрепите връзката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари