Дневен хороскоп за 3 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Вероятна е съвсем неочаквана визита.

Вероятно чувствате резки смени на настроението, вялост и раздразнителност. Времето е благоприятно за кратки пътувания, за срещи и разговори. Овладейте емоциите и се опитайте да изясните подробностите. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания.

Овен

Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. Добре би било да се занимавате със собствената си личност и с потребностите си – целият период е много благоприятен за вашето израстване и за надграждането на качества и умения. Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Сполука в личен план съвсем на липсва за Овните утре, но за реализацията в службата и бизнеса едва ли може да се каже така. Утрешния ден ярко подчертава проблемите с делови партньори или тези в семейните взаимоотношения.

Телец

Утре се ориентирайте към кариерата си. Не избързвайте да си правите изводи,изчакайте да разберете цялата картина. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Постоянно ще ви следват трудности и неприятни срещи, които няма как да избегнете. Потърсете компромис.

Близнаци

Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Следобед ще ви направят предложения, разкриващи ви нови възможности за печалба. Не проявявайте капризи. За някои той е от личен характер: децата, партньора или родителите. Неразбиране, проявено от колегите ще ви пречи да вървите напред.

Рак

В утрешния ден, сте състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си. Утре, ако това ви допада, можете без излишни сътресения да прекратите връзка, която вече не ви радва. Ще усетите прилив на сили. Каквото и да изберете със сигурност няма да съжалявате. Ще постигнете целите си, ако не се съмнявате непрекъснато в себе си.

Лъв

Нуждата Ви от чист въздух и свежи емоции ще Ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора. Внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации и неразбирателства в партньорските ви взаимоотношения – както в личните, така и в бизнеса. Не само няма да ви разберат, но не е изключено стигнете до остри противоречия с неприятни последствия. Рано е за окончателно решение, ориентирайте усилията си към уреждане на тези въпроси. Възможни са разправии с непознати хора.

Дева

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете предпазливи и не се впускайте в делови запознанства, които могат да се окажат неподходящи. Наличието на шанс няма да е проблем през утрешния ден за голяма част от Девите. Утре имате куп неща за вършене. Избягвайте крайните изказвания.

Везни

Не налагайте мнението и идеите си. Кръгът ви от познати ще се разшири. Действайте активно. Новите проекти, които започвате ще са съпроводени с вълнения, но ще останете доволни от резултатите. Ще се наложи да говорите много повече от обикновено.

Скорпион

Отстоявайте позицията си, бъдете честни със себе си. В никакъв случай не мързелувайте, защото няма да се почувствате по-добре. Пестете нервите си и си спомнете приятната вечер, която ви очаква.Pазбира се обадете се на любими за вас хора за да я подготвите. Може да обърнете по-голямо внимание на хората от близкото си обкръжение, както и на човека до себе си. Не сте в много добра кондиция,но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни. Утрешния ден е много добър за успешни партньорски ангажименти, но мнозина от зодията са склонни да си послужат с хитрост, за да постигнат целите си.

Стрелец

То е ясно,като се има предвид зодиакалния ви знак. При това е задължително да разчитате предимно на себе си. Не забравяйте, очакват ви положителни промени. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра ви отказва от време-на време. Мнозина от вас ще предприемат решителни стъпки свързани с професионалното им бъдеще.

Козирог

Първоначално ситуацията ще ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате. Не пренебрегвайте важните неща, погълнати от мисли за предстоящо пътуване. Пред вас се разкриват нови перспективи. Утрешният ден ще позволява да обмислите финансови операции. Други ще разгърнат сили в реализация на бизнес-идеите си.

Водолей

Доверието помежду ви подхранва желанието ви да работите усърдно, за да постигнете по-скоро целите си. Изслушайте ги без да се намесвате. По различни причини може да се почувствате принудени да следвате чужда програма, което няма да се отрази добре на настроението ви. Неделя ще сблъска много от представителите на Водолей с разочарования. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно, когато ще имате ясен поглед върху нещата.

Риби

Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Преценете обективно възможностите си преди да си поставяте твърде амбициозни задачи. Печелившият ви вариант е да се дистанцирате и да мислите предимно за себе си. Наистина имате доста неща за вършене и въпреки че ще останете доволни от себе си, едва ли ще имате време за почивка. Може би денят няма да премине според плановете ви, но със сигурност ще ви донесе и приятни моменти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари