Дневен хороскоп за 3 декември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре може да изпитате разочарование в любовния си живот

Събота носи несигурност за това какво правите, как изглеждате, дали поддържате добри и искрени отношения с хората около вас. Днес може да имате усещане, че другите хора ви гледат странно или ви смятат за странни по някакъв начин, не разбират това, което правите, или в което вярвате. Днес е важно да знаете, че подобни впечатления всъщност не отговарят на реалността. Неправилната представа, която имате за себе си в този момент може да доведе до трудности в отношенията ви с хората около вас.

Днес може да изпитате разочарование в любовния си живот, като ще сте склонни да представяте себе си по един по-различен, не отговарящ на истинската ви същност образ. Съществува тенденция към прекалено идеализиране на романтичните интереси по това време, игнориране на очевидните недостатъци, които са ясни за другите. В събота нестабилните любовни или семейни отношения могат да бъдат по-проблематични и липсата на доверие в тези отношения може да се превърне в проблем. Ако решите да започнете извънбрачна връзка или да пофлиртувате за разнообразие, действията ви бързо ще бъдат разкрити.

Липсата на самочувствие и на самодисциплина ще направят събота неподходящ ден за диети или събирания. Ще бъдете по-податливи на депресивното влияние на алкохола и по-податливи на стомашни неразположения.

Овен

Бъдете отговорни към своите постъпки. Това ще облекчи работата ви, но не изпадайте в крайности, когато обсъждате конкретните детайли. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете.

Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи.

Грижете се за спокойствието си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви.

Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Близнаци

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци.

Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Доверието е по-ценно от злато.

Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Рак

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на Раци, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви.

В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи.

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти.

Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Бъдете себе си без да се възгордявате от това.

Събота не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки.

Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Скорпион

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Объркани сте емоционално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утре е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.

Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Утре трябва да избягвате споровете.

Стрелец

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат.

Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Съхранявайте старателно документите и парите си. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре.

Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Голяма част от Козирозите са завладени от мисълта за материални загуби. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома.

Утрешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Утре трябва да избягвате споровете.

Водолей

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Водолеите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия.

Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си.

В събота добре ще Ви се отразява плуването. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Риби

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

Утре обърнете внимание на отношенията си. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Събота ще е успешен за реализация на дневните отговорности, но за преобладаващата част от представителите на знака ще е доста напрегнат в службата – съответно деловите среди и бизнеса.

Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари