Дневен Хороскоп за 28 Декември 2015

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Началото на тази работна седмица е по-напрегнато, вероятно заради многото празнични дни през миналата. Овните да не се предават, откриват им се добри шансове за изява и печалби, ако се колебаят и размотават – ще ги пропилеят. Някои не се чувстват във форма, но бързо ще се стегнат и ще преодолеят това състоянието, и най-малките делови успехи ги окуражават и зареждат с енергия.

Телец

И за вас понеделник е труден, нещата не вървят гладко, гласът ви в деловите екипи не се чува. Телците да не настояват на мнението си, и сега могат да прокарат някакви идеи с гъвкавост и отстъпчивост, а след време ще имат подкрепата на дами и ще могат да направят доста повече за реализацията на проекта. Бъдете търпеливи и не поемайте ненужен риск, не е време да грешите.

Близнаци

Понеделник или не, връщате се към финансови теми от миналата сряда. Раци също ще ви подтикват да бъдете внимателни с парите. Близнаците наистина трябва да действат предпазливо, в деловата сфера се въртят интриги, колеги правят номера. И вие не се отпускайте да търсите на баницата мекото, наблюдават вашата работа и ако ви уловят в нечестна игра, няма да ви простят.

Рак

Започвате нова делова седмица, няма как да се върнете веднага към домашните грижи от предишните дни. Раците имат проблеми с финанси и партньори, да подтикват и Близнаци да бъдат предпазливи. Може да не получите подкрепа, каквато очаквате, но ако упорствате – ще се справите с делата си. Не е време за флиртове, така че не пилейте време и енергия извън своите преки задължения.

Лъв

Едва ли сега ще се ще се връщате към теми, които сте изяснили с близките си през предишните дни. Избягвайте и спорове с Деви. Лъвовете разчитат много на късмет, той не им липсва, но и предпазливост ще им бъде от полза. Някои от плановете си трябва да поотложите, околните не възприемат сериозно идеите ви, може да възникнат пречки, интрига да се завърти. Бъдете пестеливи.

Дева

В понеделник вие се стремите да уточнявате някакви стратегии, но Лъвове не са на ваша вълна. Е, Девите да си гледат своите задачи и интереси, за тях се отварят добри възможности за кариера и печалби. Част от знака може да тръгнат на път, ако е свързан с работата – също обещава високи постижения. Не се колебайте, не протакайте, време е за енергични усилия и находчивост...

Везни

Този понеделник вие и Стрелци имате да уреждате куп административни и делови проблеми. Везните не се плашат от възможните пречки, но ако могат да помогнат на Риби – да го сторят, те са в по-трудна ситуация. Ще се справите с обективни задръжки, а и с колегиални интриги. Важно е да повдигнете малко духа си, преодолявате стари проблеми и е приятно да работите с настроение.

Скорпион

Хубав понеделник, но ще ви се види тежък след толкова празници. Пък и група Скорпиони действат доста импулсивно по професионалните си проекти, а работата изисква подготовка, старателно изпълнение на хубавите идеи, често и по-голямо търпение. Все пак не се колебайте, шансовете, които носи денят, трябва да бъдат оползотворени оперативно, после ще гледате удоволствията.

Стрелец

В понеделник вие и Везни трябва да подредите по-добре делови, финансови и административни въпроси, предвиждате притеснителни промени. Стрелците да не бързат, вероятно е неразбиране с близки, в екипа се вървят интриги, не е изключено и техниката да им създаде повече грижи. Ще се оправите и в тази ситуация, тактично говорете с околните. Ако не слушат, за тяхна сметка си е.

Козирог

Хубав, но труден понеделник, поставяте си твърде високи цели в работата. Козирозите ще упорстват за изпълнение и на най-незначителните задачи, а вечерта ще обсъдят свършеното с приятели, някои ще им подхвърлят чудесни идеи за изява и печалби. Част от знака правят интересни запознанства, ще са им от полза за бъдеща дейност, може да получат оферта и за обществен пост.

Водолей

От началото на седмицата ви обзема нетърпение да свършите колкото се може повече в службата и вкъщи, но все пак някои неща не могат да станат преди сряда. Едни Водолеи трябва да обмислят отново плана си, може би условията се променят по-бързо от очакваното. Други ще обединят колеги и приятели в екип, предлага им се чудна възможност за изява и печалби, хич няма да чакат.

Риби

В понеделник се натъквате на пречки в работата, но в сътрудничество с Везни може да получите компетентна и навременна помощ. При Рибите влиянието се задържа и утре, да не бързат със спорове и сръдни, сега е важно да намерят посредници даже за формиране на екип със стари колеги и приятели. Идеите ще станат по-приемливи за хората, на които държите, така печалбата е двойна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари