Дневен Хороскоп за 25 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 25 Юни 2015
Дневен Хороскоп за 25 Юни 2015

Овен

Четвъртък ви изправя пред не много приятни изненади, но вие сте разумни и ще обмислите сериозен план за промени в дейността си. Някои Овни са готови да усвояват и нови знания и умения, да се насочат към друга сфера на изява, решението ще се окаже твърде навременно и резултатно. Не е нужно надълго да обсъждате темата с околните, вие си носите отговорност. Важи и в любовта.

Телец

Този четвъртък вие и Везни можете да помогнете на мнозина в екипа си, обща работа трябва да бъде свършена подобаващо. Телците подреждат нещата си с перспектива, упорити и бдителни са. Ако близки ви споделят грижа, ще ги подкрепите, но без да ви мрънкат и да ви разколебават. Някои трябва да правят отстъпки, ще покажат кавалерство, но не изоставят съвсем и от плановете си...

Близнаци

Като в сряда внимавайте да не подразните с деловите си амбиции колеги, познати и даже шефове. Близнаците ще се съобразяват с тези предупреждения до края на юни, някои може да преразгледат своето отношение към старите си опоненти и конкуренти. Втори от знака намират решение за проблеми, които дълго са ги притеснявали. С упоритост постигате завидни успехи и приходи.

Рак

В четвъртък близки Козирози ви убеждават да упорствате в работата, печалбите растат и ще можете да направите доста за семейното благополучие. Група Раци отдавна обмислят някаква идея, сега се създават благоприятни възможности за изпълнение, някои намират и подходящи сътрудници. Не е нужно екипът да е голям, а да е сплотен, ще научите много в този делови съюз.

Лъв

Ако вчера отлагахте домашни грижи, днес не ви е позволено. По това Лъвовете много приличат на Козирози, а и влиянията при тях се задържат напоследък. До края на юни бъдете много тактични и отстъпчиви, добрите възможности за изява и печалби още не са напълно очертани, трябва да ловите и незначителен шанс, да търсите съюзници. В екипа се плетат интриги, нужен ви е посредник.

Дева

В четвъртък и вие трябва да покажете постоянство в работата, но не бързайте да получите печалби и друго признание за големите усилия. Доста Деви имат и лични грижи, дамите ще се справят по-умело със семейни и битови проблеми. Но и в повечето случаи трябва да нагаждат програмата си спрямо искания на близки. Господата не го правят или по други причини ще трупат лични ядове.

Везни

В четвъртък като Телци ще гледате да помагате и на околните, когато в работата възникват проблеми. Везните напоследък са по-внимателни с детайлите, но да не отиват в крайности. Едни не се съобразяват много с мнение на други специалисти, втори разчитат на подкрепа от по-влиятелни колеги и познати. Е, трябва да се подчинявате на чужди планове, а често не ви е драго...

Скорпион

Задържат се влияния от вчера, имате много задачи и работата трябва да бъде свършена тихо, скромно, но майсторски. Част от Скорпионите се дразнят от неразбиране на шефове, може да вземат решение за пренасочване на дейност, за постъпване в друг екип. Други напоследък прекаляват с купоните, делата им изостават, да се мъчат да наваксат пропуски, да възстановят обичайното темпо.

Стрелец

Четвъртък изисква голяма предпазливост в деловата сфера. Някои Стрелци май подценяват опоненти и конкуренти, но това не допринася да се изявят по-добре в работата. Други усещат уловки, с бдителност ще ги заобиколят или преодолеят, огледали са ситуацията от всички страни и няма да се ангажират с несигурни начинания и партньорства. Мечтаете за приходи и пост, те се бавят.

Козирог

В четвъртък амбицирате и Раци да работят упорито и да печелят повече, и домашните ви ще са доволни да отпуснат колана. Козирозите като Лъвове сега посвещават всяка свободна минута на семейство, роднини. Не вреди на работата, напротив, хрумват ви добри идеи за вложения и за разширяване на дейности, така че делата тръгват, а приходите на екипа ви растат. Слушат ви.

Водолей

Днес се ентусиазирате за делови начинания. Това е чудесно, но Водолеите да обмислят добре стратегията си, а действията да оставят за края на юни. Едно, че ви трябва време да се подготвите, второ – не показвайте на шефове, клиенти и пр. големия си интерес към изява, уместни са дискретност, равностойно партньорство. Някои са влюбени, тактиката печели и в сферата на чувствата...

Риби

Влиянията от вторник се задържат, може да не говорите за проблемите си, но давате много от себе си да ги преодолеете. Група Риби са влюбени, искат да блеснат пред избраника си, в компания. Е, дайте си време, опознайте хората, покажете се като сериозни професионалисти, тогава ще ви харесат повече. Някои се запознават с авторитетна личност, нека се поучат от увереността й.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари