Дневен хороскоп за 24 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Не оставайте сами тази вечер. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Телец

Очакват Ви приятни мигове с близките Ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Добър, благодатен ден, който Ви носи късмет за придобивки - финансови и други. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами.

Близнаци

Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Трудностите, с които Близнаците ще се сблъскат през този ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават.

Рак

Не се препоръчва да започвате нови инициативи. Ще получите каквото искате. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около Вас. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им

Лъв

Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. Става дума за бъдещето на нещо важно. В службата ще е добре да не влизате в спорове и разправии с хора, заемащи по-висока длъжност от Вашата, защото е твърде вероятно да се окажете жертва на ударите на въпросната личност. Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Дева

Освен професионалните ангажименти, деня подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете. Днес и в ума, и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далеч от Вас. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Като цяло мнозина от вас днес ще се чувствате в свои води.

Везни

Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни. Трудностите, с които Везните ще се сблъскат през този ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Житейската Ви ситуация не е нито добра, нито лоша - проблемите идват от това, което Вие мислите за нея, помислете над това. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех.

Скорпион

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Силата на този ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. На някои от вас предстоят интересни и необичайни ангажименти.

Стрелец

Вероятно Ви очаква среща с влиятелна личност, която може да повлияе положително в професионално отношение. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Очаквайте положителни промени. На част от вас днес ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. Струва си и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, а правотата ще Ви признаят в последствие.

Козирог

Използвайте всяка възможност, за да промените към по-добро своя живот. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. И днес, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Ако Ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже.

Водолей

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Днес определено не Ви е ден за харчене. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Неделя е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Риби

Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Засилете защитните си сили със спорт и добра храна. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари