Дневен Хороскоп за 24 Ноември 2015

0
Раци и Козирози опират до чужда помощ, Водолеи и Риби общителни
Раци и Козирози опират до чужда помощ, Водолеи и Риби общителни

Овен

Днес не очаквайте Стрелци да се връщат като вас към стари идеи и уговорки, те са на друга вълна. Вие обаче ще се заемете с отдавнашни проекти, ако нещо в сегашната работа ви тежи. Вероятно са неразбирателства, Овните имат и друг шанс за изява, а печалбата ще е добра. Радва ви, ако можете да помогнете на колеги и близки да изпълнят мечта или да отделите време за развлечения.

Телец

Във вторник Везни ви внушават да бъдете по-отстъпчиви, но вие не сте на тази вълна. Телците имат големи амбиции за изява и печалби, може да се сблъскат челно с някои колеги и съперници. Ако сте по-сдържани, пак ще постигате целите си, но няма да си създавате нови противници сред хората, с които и утре ще работите. Бъдете стриктни по финансови въпроси, планирали сте ги.

Близнаци

Труден вторник и пречките в работата ще ви накарат като Скорпионите да намалите темпо. Вечерта ще сте доволни от свършеното, никак не е малко. Група Близнаци се представят твърде убедително на изпити и пред публика, при важни семейни събития. Приятели също помагат, когато се налага. Отделете повече време за отдих, някои от знака трябва да укрепят здравето си.

Рак

Засилват се влиянията от началото на седмицата, ентусиазирани сте за самостоятелна изява, ще заразите и Лъвове с настроението. И все пак Раците като Козирозите да не пренебрегват възможностите на колеги и партньори да съдействат в работата, макар епизодично. Някои не са във форма, други се хващат с доста задачи наведнъж, трудно се справят. Пазете се от ощетяване.

Лъв

Във вторник Раци ви внушават да се заемете смело с по-самостоятелни делови изяви. Имате идеи, вероятно и покровителство от влиятелни хора, така че ще действате. Лъвовете няма да спекулират със симпатии и връзки, наясно са, че трябва да планират добре задачите си, за да изпълнят мащабния проект в срок. У дома се задават ремонти, но вие не се плашите от тях, правите си удобства.

Дева

Вторник идва с доста вълнения, не всички ще са най-приятни. Група Деви имат финансови тревоги, мислят за смяна на работа, а ситуацията е динамична и е по-разумно да изчакат с такива стъпки. Втори имат добри идеи за изява и печалби, но организацията им не е добра и ще похабят нерви, а резултатът ще се бави. Трети от знака се замислят за брак, предложението май е закъсняло...

Везни

Във вторник като Телци бъдете по-отстъпчиви с колеги и делови партньори, уморени сте, и то доста. Някои Везни се стремят към високи постове и доходи, но скоро ще се убедят, че сегашното им място е по-добро. Други следват свои планове независимо мнението на обкръжението си и даже на шефове, иска се силен характер. Справяте се с пречките, но вечерта е за отдих, не за купони.

Скорпион

Този вторник вие намалявате деловото темпо, а ще подскажете и на Близнаци да ви следват. За Скорпионите сега на преден план излиза въпросът за екипа. Мнозина ви предлагат партньорство, но вие по интуиция улавяте и стремеж да печелят на гърба ви, да ви замесват в далавери. Има и стари опоненти, които си надяват благовидни маски. Не спорите, но и няма да приемате тези оферти.

Стрелец

Във вторник деловата ситуация не ви е много ясна, но едва ли ще слушате Овни, които смятат да се върнат към стари идеи за изява. При Стрелците влиянията се задържат, постепенно ще преориентират някои делови проекти, може да потърсят и други партньори. Ако се наложи да учите, ще го сторите с удоволствие, ще е от полза за бъдещата ви дейност. А и по-млади амбицирате.

Козирог

Този вторник вие и Раци ще търсите услуги и от нови помощници, задачите ви наистина са доста. Хубавото е, че има някои доста изненадващи, карат ви да се мобилизирате, да завъртите на пълни обороти. Козирозите да не бързат така, може да направят пропуски, грешка. Ако по-начесто оценявате кое как е било свършено, ще си спестите разочарования, а и съвсем неуместно претоварване.

Водолей

Влиянията от вчера се засилват, вероятно като Рибите отделяте повече време за общуване с колеги и познати, а и близки чакат вашето внимание. Водолеите се ориентират много бързо за перспективни делови изяви, може да се наложи да усвояват нови знания и умения. Подкрепа на съмишленици ще ги окуражи. Ако вие водите екипа, дайте свобода на другите, работата ще е плодотворна.

Риби

Във вторник ви се ще да се заемете само със своите грижи, но близки Водолеи ви съветват да намерите време за колеги, познати и близки. Рибите да слушат, макар че не са твърде доволни от деловата си изява, в екипа има интриги, клюки. Случаят ще помогне да защитите принципите си, шефовете ще обърнат повече внимание на ваши идеи. Вероятно е да ви възложат нови отговорности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари