Дневен хороскоп за 23 октомври 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неделя е благоприятен ден за социално активен начин на живот

В неделя или ще имате по-големи изисквания или по-големи очаквания от страна на ваши близки родственици или приятели. Разочарованието ще ви покаже, че трябва да се съобразявате с това, което другите хора, искат или очакват от вас, също. Новите познанства днес, където възникнат такива ще бъдат с интересни хора, с които ще имате различни теми за разговори или общи интереси.

Мнозина днес ще имат повод или желание за приятни срещи или събирания и се надявам да имате възможност да ги организирате, защото това е благоприятен ден именно за социално активен начин на живот.

Мъжете да не пренебрегват някои домашни задължения днес, защото те имат своята важност и значение точно през този ден.

Овен

Утре сте с променливо настроение. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Не прекалявайте с материалните си стремежи. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа.

Утрешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Телец

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Очаква Ви нова любов. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен.

Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Близнаци

Неделя бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех.

Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими.

Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Рак

Неделя е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Обърнете внимание също и на човека до себе си.

Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо.

Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Лъв

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.

Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване.

Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Дева

Утре сте с променливо настроение. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете.

При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба.

Чакат Ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще Ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Везни

Утрешният ден ще блести с особен успех за Везните. Грижете се за спокойствието си. Не е разумно да вземате пари в заем.

Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи.

Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно.

Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Скорпион

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим.

Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Утре сте с променливо настроение. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

В неделя може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Намерете начин да се отпуснете.

Козирог

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утрешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие.

Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утре просто е такъв ден.

Водолей

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Водолеите през утрешния ден.

В неделя ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре.

Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Риби

Неделя е успешен ден за Рибите. Бъдете внимателни при работа с пари. Възможно е утре работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо.

Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Рибите през утрешния ден. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утре просто е такъв ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари