Дневен Хороскоп за 22 Септември 2015

1
Близнаци и Риби пред промени, Раци и Скорпиони затрупани с работа
Близнаци и Риби пред промени, Раци и Скорпиони затрупани с работа

Овен

Вторник за празник и равносметки, а при вас - изненадващи трудности. Ако са с близки, Овните да бъдат по-толерантни и да оставят другата страна да вземе решение, а и да си носи отговорността. В деловата сфера някои очакват повече похвали и награди, а усилията им май не се забелязват. Не оставяйте работата на средата, анализирайте мотивите на околните, не са настроени против вас...

Телец

Ако в събота и неделя сте пренебрегнали домашни задачи, днес едва ли ще се върнете към тях. Телците са критични, но е препоръчително да не започват спорове, а и да подминават чуждите забележки. В службата има спешни неща, помагайте на другите да се справят с техните задължения, гледайте вие да сте изрядни по вашите. Напрежението ще се уталожи и ще постигнете желаното.

Близнаци

Дано можете да поддържате темпото, което беше характерно от петък насам. Сега Близнаците и Рибите са изправени пред промени в работата, на мнозина им се удава възможност да подредят нещата така, както те смятат за най-правилно и продуктивно. Колеги ще ви последват, това е важно, понеже в екипни дела можете да спечелите повече и да проличат лидерските ви умения.

Рак

Този вторник като Скорпионите имате много делови и лични ангажименти, вероятно и близки очакват услуги. Козирози ще ви окуражават да не зарязвате работа на половина, вие се нетърпеливи за похвали и печалби. Раците да не бързат, в нови екипи ги мерят много внимателно и едва когато колегите им се убедят в скромността и старанието им, ще подкрепят по-мащабни начинания.

Лъв

Празничните срещи днес са повече, вероятно с мнозина искате да обсъждате професионални въпроси, идеи за изява и печалби. Лъвовете са сладкодумни, но да внимават – има опасност от клюки, нерядко и уговорки за съвместни бизнес начинания не са съвсем точни. Не обсъждайте други, макар че може да имате повод сериозно да критикувате. Сега е важно да уредите своите планове добре.

Дева

Във вторник вие и Везни отклонявате покани за купони. Сега, а и утре Девите да се пазят от спорове с близки, трудности изнервят всички, надали ще дойде подкрепа за решаване на техните проблеми даже от роднини и стари приятели. Май трябва да потърпите, да обмислите бъдещите стъпки, няма как набързо да приключите с грижите. Но усилията ви ще бъдат плодотворни и ги забелязват.

Везни

Този вторник вие и Деви май не сте в настроение за дълги приказки даже с близки. От 2-3 дни Везните се пазят да споделят деловите си планове даже с приятели, разчитат главно на думите на шефове за подкрепа на проектите им. Идеите ви са добри, ще донесат и добри печалби, но е важно да не се откъсвате от проблемите на екипа, да не разваляте плодотворни колегиални отношения.

Скорпион

Във вторник като Раците имате много задачи, но пък се разбирате добре с околните, може да оформите и нови бизнес партньорства. Скорпионите сега неслучайно привличат симпатии – едни помагат на колеги в трудна ситуация, втори използват лични поводи да съберат близки за празник, да ги заразят с оптимизъм. Стриктни сте в своите задачи и колегите ще оценят това високо.

Стрелец

Вторник носи доста проблеми, вероятно се тревожите за личния си бюджет. И все пак Стрелците да не приемат набързо оферти за нов екип, моментът не е подходящ даже ако им предлагат по-високи постове. Изчакайте поне малко с отговора, проучете дали идеите ви биха заинтересували други шефове, или е по-разумно да разчитате на досегашните. Дамите се справят по-леко с нещата.

Козирог

Във вторник вие имате много задачи, но окуражавате и Раци да изпълняват своите без да чакат отплата. Козирозите държат усилията им да бъдат оценени, влагат много от себе си в работата, но точно днес няма да стане. Потърпете, не бързайте с пътуване, преместване, а и флиртове, вслушвайте се повече в съветите на близки дами. Скоро нещата се тръгнат по-динамично и успешно...

Водолей

И вашият вторник е изпълнен с трудности, те ще ви се видят по-тежки, понеже се грижите за напредъка на екипа, за спокойствието на домашните. Водолеите често са критикувани за едно-друго, но няма да отговарят, чак след време ще се види, че са взели най-добро решение и са защитили всички засегнати. Вероятни са оферти за изява, хората вярват в уменията и принципността ви.

Риби

Този вторник вие и Близнаци сте изправени пред възможности за делова промяна, но по интуиция се ориентирате за евентуални пречки. В някои случаи Рибите ще отложат за нататък свои проекти за професионална кариера, сега трябва да поемат по-големи рискове. Други са уверени в условията за изявата си, подкрепят ги колеги и познати, вече са убедени в правотата на идеите им.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари