Дневен хороскоп за 22 март 2024

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Скорпион - напрежение, Риби - нервен, но успешен ден, Рак - не влизайте в конфликти

Овен

Напрегната ситуация

Имате впечатляваща енергия днес, но ще трябва да я разпределите правилно, за да ви е от полза. Доста нервен ден, подчертаващ невъзможността на Овните да осъществят целите, които са фиксирали според предварително изготвения план.

Доброто решение за момента е да насочите вниманието си към обществените среди, откъдето може се яви подкрепа чрез приятели и познати.

Телец

Пред промени

Направете всичко възможно днес да свършите онова, което сте планирали. Това ще ви бъде от особена полза, когато дойде време за по-конкретни действия. В стремежа си за осъществяване на намеренията, Телците ще се сблъскат нечия мощно съпротива, характеризираща се със злодейство и коварни действия. Ще надделеете над противника си, но сега не е време да обръщате повече внимание на въпросния факт. Започват важни промени.

Близнаци

Висока нервност

Съобразявайки се с общото настроението, ще избягвате конфликтите и ще търсите сътрудничеството на околните. Доста нервен и гневен ден, през който Близнаците са длъжни да овладеят състоянието си, преди да са влезли в остър конфликт с някой от заобикалящите ги. Не успеете ли да се стабилизирате, следващите часове от деня ще преминат в условията на ярка нервност, тежко и неприятно.

Рак

Не влизайте в конфликти

Незаинтересоваността ви по въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред. За представителите на Рак е задължително да владеят нервността си и да не влизат в конфликти. Особено важно е да не хитрувате, за да достигнете до предимство за постижения в материалната сфера. Получи ли така, несъмнено ще последва остър скандал с вашите конкуренти.

Лъв

Противоречията са противопоказни

Много добри попадения в бизнес начинанията, където действате със свойствения си замах и афинитет към рисковете. И вашият петък ще е утежнен поради остри противоречия с противници и конкуренти, които в някои случаи ще достигнат до тежка физическа саморазправа. Ще е добре ако си спестите крайности от подобен порядък, защото е повече от сигурно, че ще последва пълен провал.

Дева

Към промени

Неспокойни и действени, ще започнете деня си с важните задачи, които не търпят отлагане. Безспорен факт е, че представителите на Дева плътно са се доближили до началото на етап за промени, които ще се твърде положителни, и ще осъществят до края на месец април. Успешно ще се освободите от стари и доста неприятни ситуации, свързани с деловите кръгове.

Везни

Съвършено справяне

Ще задържите постигнатото и не без помощта на близките ви ще продължите да се развивате. Въпреки мощните вражески атаки, представителите на Везни се справят съвършено с личните и деловите си задачи, като действат особено успешно чрез партньори. По подобие на Лъвовете, и вие сте изправени пред промени. Въпросният етап ще започне най-късно до три седмици.

Скорпион

Напрежение

Проявете желание за общуване и не пренебрегвайте успехите на другите. Петък ще е напрегнат и труден за Скорпионите, действащи последователно и според принципите на стратегията си. Деловите ви противници или конкуренти, ще намерят начин да попречат на реализацията ви и да разстроят работата ви. С проблеми се сблъсквате и в обществото.

Стрелец

Реализация на задачи

Живейте с вяра в себе си и не се поддавайте на чужди внушения. За преобладаващата част от Стрелците петък е благоприятен за реализацията на всекидневните делови задачи. Проблеми ще възникнат за онези от зодията, при които е възникнало неразбирателство с началник. От друга страна обаче, денят е мощно начало за благодатни промени.

Козирог

Слаб ден

Съсредоточете се върху служебните си задачи. Отговорностите ви ще изискват добър екип, бързи и точни решения. Мнозина от представителите на Козирог ще са силно амбицирани за реализацията но деловите и личните си цели, но петък се оказва напрегнат, неудобен и изпълнен с много ядове. Затрудненията едва ли идват само отвън. Не сте достатъчно концентрирани и допускате грешки.

Водолей

Много напрегнат ден

Усилията ви днес ще донесат реални резултати, но са ви нужни още ресурси за реализацията на конкретна задача. Ситуацията при Водолеите е доста напрегната и мнозина от зодията не са в състояние да се владеят. Сега е необходимо да действате бързо за да изпреварите негативните събития. За момента шансът ви за разгръщане в деловата сфера е чрез работа в съдружие или в партньорство.

Риби

Нервен, но успешен ден

Ако позволите на емоциите си да властват над вас днес, очаквайте неприятности и един изпълнен с конфликти ден. И за представителите на Риби петък ще е доста напрегнат. Действайте много внимателно! Съдбовните влияния при вас са смесени, но определено може да се твърди, че силата на положителните е по-голяма. Всички устремили се към реализацията на дадена лично или делова цел ще успеят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Ant 123
    tanoth
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари