Дневен хороскоп за 22 декември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В неделя бъдете активни и следвайте стриктно предварително организирани събития или задачи.

Днес покажете, че можете да контролирате своите слабости или страхове.

В неделя приятно ще ви изненада новина или събитие свързано с млада жена, която може да бъде родена под знака на Водолей, Везни или Близнаци.

Това ще бъде благоприятен ден за общи занимания или прояви свързани с деца и млади хора, както от семейството ви, така и като обществена дейност.

Във финансов план днес избягвайте да вземате важни решения. Избягвайте обещания свързани с пари, даване или вземане пари на заем.

Този ден вещае неприятно преживяване или новина свързана с човек, когото познавате бегло или който е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Овен

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Утрешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Успехът на Овните през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Телец

Неделя носи успех на Телците. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще Ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Близнаци

Неделя ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. В заключение Неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Утрешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Разпределете работата си така, че времето след обед да използвате за себе си. В неделя отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утре дайте инициативата на другите.

Лъв

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Утре трябва да избягвате споровете.

Дева

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Обърнете внимание на дома си и на здравето си утре. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Не проваляйте работата си. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Везни

Неделя бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

В неделя избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Отидете на работа в добро настроение. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. С работата Ви са свързани много хора, които в различна степен оказват влияние на обществената нагласа и социален живот. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Водолей

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. От неочаквано място може да получите пари. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Риби

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари