Дневен хороскоп за 20 юли 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събитията се разминават с очакванията на Телците, Девите да отстояват принципите си​. Не е изключено Лъвовете да бъдат въвлечени в чужд спор

Овен

Със сигурност трудно ще възприемете което и да било чуждо мнение, но пък никак няма да сте доволни, ако околните не се съгласят с вашето. Добре поне, че несъгласието им ни най-малко няма да ви впечатли и няма да се стигне до ожесточени спорове.

Телец

Събитията категорично ще се разминават с очакванията ви и, за да придобиете увереност, погледнете ги философски. Щом не можете да им въздействате, то поне опитайте да се възползвате от тях до колкото е възможно.

Близнаци

Чувството ви за справедливост ще е прекалено силно и дори дребна забележка може да ви се стори като груба нападка. Реагирайте с чувство за хумор и не превръщайте мухата в слон.

Рак

Заниманията ви като цяло ще изискват последователен и методичен подход. Отделете време за дейности, свързани със сигурността: на дома, автомобила, собственото си здраве. Направеното сега ще се окаже изключително полезно по-късно.

Лъв

Не е изключено да ви въвлекат в чужд спор независимо от личните ви предпочитания. Каквото и да се случи, не заставайте на ничия страна. Ориентирайте се към помирителна мисия вместо към отстояване на една от претендираните позиции.

Дева

Отстоявайте принципите си, но без да прекалявате и да навлизате в чужда територия. Ако не засегнете нечии интереси, ще се справите с всяка ситуация, колкото и да е сложна.

Везни

Обикновено трудно взимате решения заради прекалено многото "нюанси" на всяка ситуация. Този път, обаче, виждате всичко в "черно и бяло" и сте готови да стигнете до крайности. Подгответе си резервни варианти, за да не се натоварите с отговорности, които не са ви по силите.

Скорпион

Обстановката ще е динамична, противоречива, на моменти провокативна. Не се изкушавайте от мисълта да изкажете мнението си без да се съобразите с характеристиката на слушателите. Във ваш интерес е да се придържате към "златната среда".

Стрелец

Ако се налага да водите трудни разговори, направете го самостоятелно. Използването на посредник в подобна ситуация не само ще ви подведе, но може и да ви подтикне към погрешно решение.

Козирог

Действията на близките ви ще са доста хаотични, непоследователни и със сигурност ще ви ядосат. Ако не се ориентират правилно във вашите наставления, обяснете им спокойно. Ако пък не се справят със собствените си задължения, не ги критикувайте.

Водолей

Настроението ви е прекалено оптимистично и почти непрекъснато ще сте "над нещата". Придържайте се стриктно към професионалните си задължения и се постарайте да не пропуснете или забравите някой детайл, за да не давате повод за критики, макар и добронамерени, пише Az-jenata.bg.

Риби

Случайна информация или неформален разговор ще ви подскаже вариант за получаване на допълнителни приходи. Поинтересувайте се от подробностите, проверете споделените мнения и опит. Може би ще попаднете на подходящ начин за осигуряване на финансова независимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари