Дневен Хороскоп за 20 Юли 2015

1
Близнаци и Водолеи залагат на партньори, Деви и Козирози не споделят идеи
Близнаци и Водолеи залагат на партньори, Деви и Козирози не споделят идеи

Овен

Ако в понеделник Скорпиони ви уговарят да се върнете към стари делови проекти и партньорства, едва ли ще слушате, има куп неясноти в деловата сфера. Не прибързвайте с решения по идващите оферти, трябва точно да се ориентирате в обстановката и на път, на друго място. Овните ще се справят добре благодарение на влиятелна подкрепа и сътрудничество с млади колеги.

Телец

Връщате се към теми от миналия четвъртък, най-вероятно са свързани с близки, дом, екип. Телците много предпазливо приемат оферти за начинания, в едни случаи не са подходящи за задачите, в други ясно виждат, че партньорите не са коректни. Наистина така си спестявате доста ядове по-късно, по-разумно е да ловите малки шансове и да напредвате по-търпеливо, печалби ще дойдат.

Близнаци

В понеделник като Водолеите предпочитате да действате в екип, а ако имате помощ от обичани хора, ще се чувствате много добре. Част от Близнаците започват седмицата с куп проекти и проблеми, склонни са да задълбават в дреболии, да приказват излишно. Ще се овладеете и ще се съсредоточите във важните неща, ще го изисквате и от други. Успехът е дълготраен и впечатлява.

Рак

В понеделник вие и Стрелци се сближавате в работата, възникват и куп трудности, може би се чувствате и уморени. Раците няма да се поддават на настроения, а ще анализират ситуацията и ще начертаят по-внимателно стъпките си. Някои идеи отлагате за далечното бъдеще, но с каквото се хванете – правите го. Намирате финансова помощ, пролуки да прокарате малък план.

Лъв

За тази седмица си правите мащабни планове, но ако се впуснете в обяснения с приятели, колеги, партньори... Цялата ви енергия може да отиде в приказки, а работата да си остане доникъде. Лъвовете да се съсредоточат върху нещата, които се изискват в този момент от тях – може да са дребни домашни ремонти, организиране на екип и пр., да го свършат, после ще дойде време за начинания.

Дева

В понеделник внушавате и на Козирози да не споделят много идеите си, получават по-различна възможност за изява и няма защо да разкриват плановете си. Девите също няма да говорят на тази тема, каквото им е обещано – обещано е. Някои хора не бързат с изпълнението, но ще се справите и с тези проблеми, занапред ще разчитате на стриктни. Печелите, може да ви издигнат.

Везни

Още не са затихнали влиянията от петък, ще ви се да се възползвате от предишни успехи в работата и да направите стъпка напред в кариерата. Много Везни имат добри възможности за изява и печалби, ала да не дават свобода на хазартния си хъс, май сега ще ги подведе. Обмислете подробно плана си, имате интересни идеи и с търпение ще ги реализирате и да спечелите важни позиции.

Скорпион

Началото на тази седмица ви връща към стари делови проекти, но от Овни не чакайте голяма сговорчивост. Скорпионите бързо ще усетят, че с шансовете за изява и печалби са се подновили отдавнашни спорове, съперничества. Пазете се от интриги в екипа, финансови въпроси уреждайте най-стриктно и с близки. Ще избегнете сериозни проблеми, семейството ви се радва на благополучието.

Стрелец

В понеделник вие и Раци ще работите по общи задачи, а трудностите ще ви сближат. Стрелците виждат и път за бърза кариера и печалби, но той изисква голямо старание и напрежение, повечето от знака няма да го предпочетат. В по-рутинни задачи също се крие шанс за издигане и приходи, но ще става бавно, спокойно, сега вие не щете да разваляте своето и на близките удобство.

Козирог

В началото на седмицата Девите ви внушават да не споделяте нашироко идеи, ако не е време за практическата дейност. Без друго Козирозите имат доста делови задачи, да не бързат излишно, иначе ще объркат нещо, ще си създадат сами пречки. Ако близки молят за помощ, кажете им какви цели гоните, не бива да се усложняват отношенията и особено с домашните. Ще се справите.

Водолей

Връщате се към проблеми от миналата сряда, упорствате за решаването им. Сега Водолеите като Близнаците ще залагат на взаимодействие с колеги, познати, може би и близки, хората са уверени в далновидността им и работят с желание. Имате смели проекти, отдавна ги подготвяте и сега ще ги задействате така, че околните има да се чудят на постигнатото, печалбите и авторитета ви...

Риби

Тежък понеделник, някои още са под влияние на купоните през уикенда и вие ще трябва да наваксвате и техни задачи. Не са малко и вашите, затова днес се стегнете, не бива да пилеете време, енергия, да се поддавате на емоции, ако нещо вкъщи и с близки не върви. Рибите го оправят, а в служебната сфера ще покажат такава находчивост, че шефовете ще им възлагат и лидерски роли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари