Дневен Хороскоп за 20 януари 2015

1
Дневен Хороскоп за 20 януари 2015
Дневен Хороскоп за 20 януари 2015

Овен

Овен, днес помислете по какъв начин може в професионалната сфера да дадете по-сериозен тласък на инициатива, която има потенциал за развитие. Стремете се да не поемате ангажименти, за които не сте сигурни, че ще успеете да изпълните. Обективността ще ви предпазва от грешни изводи.

Обръщайте внимание на хората и събитията в живота ви. Контролирайте емоциите си и се въздържайте от крайности в поведението. Почивайте си пълноценно, пазете се от простуди и всичко, което може да затрудни работата на мозъка.

Телец

Телец, днес съчетайте полезното с приятното. Имайте предвид, че, ако проявявате постоянството, ще постигнете отлични резултати, но е необходимо и да имате нужното търпение.

Предстоят финансови придобивки и други удовлетворяващи ви развития, от които ще се възползвате, стига да не се поддавате на чуждо влияние, интереси и користни цели. Пазете се от травми, приемайте повече растителна храна и не употребявайте алкохол.

Близнаци

Близнаци, днес не поемайте ангажименти, с които не бихте могли да се справите. Постарайте се да организирате изпълнението на текущите си задължения. Планирайте предстоящи срещи и пътуване по работа.

Ако настъпи промяна в плановете ви не се дразнете,не се препоръчва активност, прибързаност и суета. Уединението ще ви спести главоболия. Използвайте позволените средства, за да ги дистанцирате елегантно от себе си. Не предприемайте нови начинания.

Звездите ви съветват да сдържате своите емоции. Хладният разум е най-добър съветник на всеки, попаднал в непредвидена ситуация.

Рак

Рак, днес много от вас ще се радват на резултатите от вложените усилия в деловата сфера. Напълно възможно е някои представители от знака да създадат нови полезни контакти, благодарение на които ще извършат жадуваните промени в живота. Не губете времето си със странични занимания.

За много от вас ще последват положителни развития, като възнаграждение за труда ви и свързаните с това финансови придобивки. Отложете подписването на банкови, приходни и разходни документи, ако не сте ги прегледали заради липса на време. Във ваша вреда е да взимате заеми от частни лица.

Лъв

Лъв, днес докажете, че на вас може да се гласува доверие – както за малките, така и за по-мащабните неща. Организирайте инициативите си с педантичност, за да успеете да упражнявате изключително стриктен контрол върху тях. Сега моментът е благоприятен да пътувате и да се забавлявате, особено ако в последно време програмата ви е била натоварена.

Информирайте се по въпросите, които ви вълнуват, за да повишите възможностите пред себе си. В същото време бъдете прозорливи и се предпазвайте от нежелани развития в професионалната сфера, такъв е пътя за напредък в делата ви. В личния ви живот перспективата е по-ясна и няма да ви създава напрежение, стига сами да не го предизвикате с претенциите си. При други от вас съществува добра възможност за обновление и разширяване на дейността. Пазете се от силното слънце и щадете очите си.

Не се подвеждайте по чуждо мнение. Излишната доверчивост привлича след себе си излишни разходи. Вашият постоянен стремеж към идеалното може да усложни отношенията ви с околните.

Дева

Дева, днес с внимание трябва да се отнасяте към наличните си средства, за да не нарушите баланса в материалната сфера. Колкото повече внимание обръщате на детайлите, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения.

Денят е важен и за всяко друго ваше начинание, за това смело се натоварвайте и няма да се уморите, а ще отхвърлите много задачи.

Вечерта може да прекарате приятни часове сред приятели. Лек флирт е идеалното лекарство за душата ви.

Везни

Везни, днес моментът е подходящ за всякакви забавления. Най-добре е да осъзнаете, че зад всяка лоша новина се крие и по една добра!

Везни, днес разчитайте повече на себе си и не споделяйте намеренията си с когото и да било. В личните си дела ще имате напредък, ако не омаловажавате работата на другите.

Въздържайте се от опити да изяснявате отношенията си с околните. Ако се спънете на излизане от вкъщи – гледайте да не пропуснете добър шанс.

Скорпион

Скорпион, днес не е изключено някои неочаквани събития да подложат на сериозно изпитание психическата ви устойчивост. Не се колебайте да обмислите, и чак тогава да осъществите намеренията си!

Обмисляйте действията си и се освободете от товара на миналото. Ще имате възможност да забележите сами своите несъвършенства и грешки, които следва да отстраните.

Стрелец

Стрелец, днес не се страхувайте да реагирате според обстоятелствата на работното си място и в личен план. Колкото по-ефективно действате на този етап, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с нещо непредвидено в бъдеще.

С творчески подход днес ще правите промени и въвеждате свой стил там, където позициите ви го позволяват. Слушане на музика, медитация и други духовни практики ще ви помогнат по-лесно да намерите отговорите на интересуващите ви въпроси.

През втората половина на деня обърнете внимание на любимия човек. Общуването с него ви помага да смъкнете напрежението от днешния ден.

Козирог

Козирог, днес анализирайте детайлно ситуациите в личен план. В случай че ви бъдат отправени конкретни предложения, на всяка цена ги преценете, преди да дадете окончателен отговор.

Не прекалявайте с алкохола. Възможни са здравословни неразположения, обърнете внимание и не подценявайте нуждата от консултация със специалист.

Козирог, днес жените от знака може да започнат любовен роман. Мъжете от зодията може да проявят излишна доверчивост.

Водолей

Водолей, днес под никакъв предлог не си позволявайте да се доверите на чужда преценка. Останете верни на принципите си. Добре е да използвате момента да се освободите от вреден навик.

Бъдете по-общителни и ще спечелите. Предизвикателствата на работното място ще ви подтикнат да разширите знанията си. Пътуванията ви ще са приятни и в голямата си част ще ви разнообразят.

Необвързаните може днес да попаднат на подходящ човек. За съжаление връзката обаче няма да е трайна. Ако сънувате, че правите скулптура от глина – това е знак, че ще започнете нова дейност.

Риби

Риби, днес ще бъдете приятно изненадани от шансовете да осигурите отлична реализация на обмисляните от вас проекти. Добре е да съставите стриктен план. Напълно възможно е да получите и подкрепата на влиятелна особа или приятел.

Дайте израз на благодарността си към онези, без които не можете, осигурете им свободен избор, като потиснете желанието си да ги контролирате във всичко.

Желателно е вечерта да поканите гости или да излезете с приятели. Прекарвате незабравими часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари