Дневен хороскоп за 2 март 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Имайте предвид обаче, че, ако става дума за нещо мащабно, ще трябва да се заредите с търпение, а може би е по-разумно да отложите първата стъпка за късното лято.

Благодатен за финансова реализация, но не от всекидневната делова ангажираност в службата или бизнеса ви, а от странични източници. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете върху околните, но и не бягайте от своите. Не се пренатоварвайте, можете да си позволите леко отпускане. Не всичко ще се получава според желанието ви, но пък ще разполагате с време за корекции.

Овен

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. На работното място и в личен план очаквайте нови запознанства.За съжаление някои от тях ще ви разочароват преди да ги задълбочите. Ще получите покана за някакво културно мероприятие – театър, концерт, изложба. Настроението ви се променя непрекъснато, затова не бива да се учудвате, ако околните се въртят около вас.

Телец

Оглеждайте се и преценяйте внимателно хората, които ще срещнете през утрешния ден. Някой ще ви разочарова с поведението си.Въздържайте се от остри критики, защото може да останете в изолация. Ако все още не са ви поканили някъде на парти – организирайте го сами. Покажете професионализма си, като се съсредоточите върху общите задачи, които ви предстоят. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

Близнаци

Не влизайте в противоречия с никой, камо ли с партньори от деловите среди по финансови въпроси. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Деловите разговори и срещи са успешни.За съжаление отново ще ви преследват проблеми с хората от обкръжението ви. Прибързаните решения утре едва ли ще са най-удачното средство за действие.Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.

Рак

Още в самото начало на периода ще усетите желание да поемете в нова посока. Не се опитвайте да прехвърляте своите задължения другиму. Успешен ден, гарантиращ постигането на добри резултати в деловата сфера. Изразете позицията си ясно. В утрешния ден сте напрегнати и раздразнителни заради разговор, който ще ви принуди да промените плановете си.

Лъв

Ще сте доста нервни и раздразнителни. Утрешният ден ще е благоприятен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате обучение. Опитвате се да налагате мнението си някъде, където е добре да заемете по-неутрална позиция.Ще си спестите разочарования Ще се справите с проблем, свързан с финанси или недвижимо имущество. В такива моменти е доста ведро да се контактува с вас.

Дева

По всяка вероятност, ако досега сте се отнасяли отговорно и сте разчитали на собствените си способности и на труда си, ви очаква положително развитие – дори да срещнете някои препятствия, те ще бъдат просто ценен опит, който ще ви помогне в бъдеще да се справяте още по-добре. Наричайте нещата с истинските им имена. Ако се налага да сте на работното си място, ще осъществите неочаквани контакти, обещаващи ви бъдещи професионални успехи. Събитията ще са запомнящи се, емоциите също. Не се опитвайте да се обвързвате в делови отношения с непознати хора, за да избегнете бъдещи загуби.

Везни

Въздействащи сте, речта ви е гладка, мисълта ясна, а идеите конструктивни. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съвпада с нов цикъл във вашия делови живот. Други ще посветят времето си в усвояване на нови знания. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви. Споделете намеренията си, но не притискайте никого с изискванията си, за да не объркате нещата.

Скорпион

Вашата активност ще окаже влияние върху работата ви. Волята ви да се справите с възникващите затруднения ще направи и невъзможното възможно в името на успеха. Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома. По-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас.

Стрелец

Подписаните договори утре ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Настроението ви е оптимистично, привлекателни сте и убедителни. Често се захващате с непосилни според околните задачи и успявате да се справите с тях. Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка.

Козирог

Ако имате възможност, избирайте хората, с които се заобикаляте в петък. Имате много срещи и контакти с хора от различни професионални среди. Време е да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка. Имате възможност да разгърнете отлична съвместна дейност с деловите си партньори, особено ако развивате собствен бизнес. Така или иначе, има от какво да се чувствате удовлетворени.

Водолей

Материалният успех е характерен за преобладаващото мнозинства през утрешния ден, който ще премине в активност по задачите. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Петък предоставя на Водолеите значителни възможности за реализацията на делови и финансови цели. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Утрешният ден е особено хармоничен: ще се чувствате добре и всичко ще върви по вода.

Риби

Обърнете повече внимание на физическата си форма. Ако сте малко разконцентрирани, следобед всичко ще си дойде по местата и ще сте склонни да се занимавате дори с досадни подробности. Утрешният ден ще е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да давате съгласието си. Не е изключено да намерите обяснение на екзистенциален въпрос, който отдавна ви мъчи. Петък ще внесе известно вълнение сред Рибите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари