Дневен хороскоп за 17 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. С повече въздържание ще си вдигнете нивото, ще получите добра оценка и ще привлечете погледите с личната си стабилност и отговорност. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Неделя, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас.

Телец

Ще трябва да споделите чувствата си. Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Съдбата утре ще Ви подложи на сериозни тестове относно Вашите жизнени принципи. През това денонощие Вашето трудолюбие със сигурност ще бъде възнаградено. Ще възникнат и остри словесни сблъсъци, в които е най-добре да сте сдържани и да дадете предимство на взаимното зачитане.

Близнаци

Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Утрешният ден ще Ви гарантира признание и успехи на работното място, ако сте наясно какво искате да постигнете и сте коректни към колегите си. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Рак

Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Имате доста интересни идеи. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви.

Лъв

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея.

Дева

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Към обед Луната навлиза във Вашия знак и бърза на среща с Венера. Утрешният ден ще бъде много успешен за Вас – ще свършите онова, което сте замислили и ще останете доволни. Неделя подчертава, че за Девите започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос.

Везни

Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Разсеяни сте. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Скорпион

Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които Ви създават притеснения, и ще го направите. Водете преговори на четири очи. Скорпиони да изглеждате добре е от съществено значение. Възможно е поради това да настъпят някои изменения в личния Ви живот. В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата.

Стрелец

Огледайте се, ослушайте се и тогава си правете изводи. Утре на всички нива ще се водят безсмислени спорове, някъде ще се стигне и до скандали, от които може да се възползвате и тихомълком да получите своето. Не се обаждайте първи и на любимите хора. Не се препоръчва работа в екип. Смело приемайте предизвикателствата на Съдбата, дори и ако Ви се струват рисковани.

Козирог

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Приятна среща ще разнообрази деня Ви и ще повиши самочувствието Ви. Причините за действащите позитивни обстоятелства при някои от зодията са хвалбите, чрез които се правят опити за подхранване на авторитета им. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания. Неделя е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Водолей

Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не възприемайте утре тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение. Утре ще гледате прекалено лично на нещата и това може да доведе до сериозни грешки.

Риби

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Разсеяни сте. Не пренебрегвайте тези, които по принцип смятате за незначителни. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари