Дневен хороскоп за 17 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Изпълнявате ангажиментите си със завиден ентусиазъм и без излишни колебания.

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Поставете началото на нови задачи. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло четвъртък обещава успешна реализация в службата и деловите среди.

Овен

Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Трудностите, с които Овните ще се сблъскат през утрешния ден се дължат повече на вътрешна нестабилност и променливо настроение, отколкото на външни причини. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Може да се случи така, че вашите увлечения да ви станат професия.

Телец

И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Така че давайте го по-кротко, работете върху вече изграденото и не започвайте да надграждате докато не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и възможности. В отношенията си с околните разчитайте на интуицията си и се съобразявайте и с чуждите интереси.

Близнаци

Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Възможно е също да ви осенят нови идеи или да срещнете интересни хора, които да ви помогнат да реализирате някакво свое намерение. Звездите ви предупреждават да сте по-предпазливи във всяко едно отношение, ако се готвите да пътувате или да карате сами, бъдете много внимателни. За мъжете от зодията седмицата е благоприятна за решаване на насъбралите се проблеми.

Рак

Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Голям процент от Раците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Възможно е проекти, които вече сте започнали, да претърпят известно забавяне или просто да установите, че сте се нагърбили с твърде много задачи и не смогвате да свършите всичко. Пазете се от конфликти в личния си живот и в деловата си дейност. Звездите ви предвещават неочакван подарък, но помнете, че за всичко се заплаща.

Лъв

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Бъдете избирателни във връзките. Разпределете добре времето си и действайте. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. При някои от вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така.

Дева

Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Утре вечер може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за вас. Направете пролетно почистване на дома си, за да освободите пространство за новата енергия, която ще навлезе в живота ви през май. Едно е сигурно: ще останете изненадани от развоя на събитията, макар че всъщност те са съвсем закономерни и тлеят под повърхността от известно време. Благоприятен период за делова активност, пътувания, покупки и премерени рискове.

Везни

В интимния живот емоциите са смесени. В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. В петък за представителите на зодия Везни възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Няма никакъв смисъл да се опитвате да върнете старото положение – това е невъзможно и само ще си докарате излишни проблеми. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията.

Скорпион

Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни. Обменяте ценни идеи и опит, които ще Ви бъдат особено полезни през следващите дни. Следвайте интуицията си без да се съмнявате в нея и тя ще ви води успешно през всичко, с което ще се наложи да се справите преди да стигнете до целта. Ще останете доволни от работата си утре, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

Стрелец

Карайте полека и не бързайте със сложните неща. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Проблемите ще ги решавате с нужната отговорност и бързина. С добрия си вкус може да посветите доста време за покупка на някои елегантни дрехи.

Козирог

В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Успехът на Козирозите през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Доста ще сте напрегнати и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре. Изпитвате удоволствие от всичко, което вършите.

Водолей

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Ако започнете да се вайкате: „Олеле! Как ще се справят с това?“ или „Ужас! Всичко се срива“, по всяка вероятност ще чувате гласовете на собствените си страхове. Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас.

Риби

Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Утре вечер е време за емоции с приятен характер. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно. През този месец вашият най-голям враг ще бъде собственият ви гняв – опитайте се да го овладявате и го използвайте правилно – например, нека бъде знак за това къде да проявите повече смелост и борбеност и къде трябва да отстоявате по-категорично правата си. Това ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари