Дневен Хороскоп за 17 Ноември 2015

1
Раци и Лъвове да не се претоварват, Телци и Водолеи да гледат домашни неща
Раци и Лъвове да не се претоварват, Телци и Водолеи да гледат домашни неща

Овен

Във вторник делата ви тръгват добре, някои от знака се представят много убедително пред публика, шефове, изпитна комисия. Овните да не се цепят от колектива, макар че сигурно им се ще да се заемат с нещо самостоятелно и да се отличат повече. И това ще стане, сега работете в екипи, ако уловите женски интриги в бизнес или личен план, останете по-сдържани, няма да ви навредят.

Телец

Ако в четвъртък не са ви стигнали енергия и време за лични неща, сега вече идва ред на такива въпроси. Водолеи ще ви помагат. Днес Телците обаче да внимават, лесно се палят за някои идеи, припрени са, после зарязват работата или резултатите не са задоволителни. Други се страхуват да не изостанат в службата, гонят кариера, а семейните неща не чакат, те ги зареждат със сили.

Близнаци

Вторник ви изправя пред по-сложни задачи, но същевременно ви зарежда със сили. Даже Близнаци, които не са се чувствали във форма, постепенно ще излязат от състоянието, ще се амбицират за повече изяви. Приятелите ви са строги съдници, но все пак ги слушайте, от съветите им има полза. А и някои делови шансове изискват бърза реакция, следва да гоните късмета си упорито.

Рак

Във вторник вие и Лъвове трябва да внимавате с натоварване, някои се преуморяват много. От петък обаче усилията ви ще бъдат по-плодотворни, може би и по-добре ще организирате програмата си. Раците да анализират хода на делата си, днес не са изключени грешки, опити да ги замазвате или да не ги забелязвате носят риск от усложнения. Не подценявайте дреболиите, те влияят.

Лъв

Този вторник като Раци поемате повече задачи, отколкото можете да свършите, има риск от усложнени отношения с близки. Лъвовете да се придържат към уговорките с обичаните хора, нали заедно са планирали нещата. Някои не са прецизни в работата, втори не си дават зор да правят промени в дейност, трети се поддават на емоции – все рискове за ощетяване.

Дева

Сега Скорпиони ви подсказват на какви трудности може да попаднете при нови начинания. Девите не се боят от работа, а трябва да се признае и това, че техният професионализъм и постоянство правят силно впечатление на колеги и шефове. Има обаче и представители на знака, които днес дразнят околните с безгрижността си, сякаш резултатите на екипа на ги засягат. Така губят доста.

Везни

Днес вие ще внушавате и на Стрелци да разпределят точно силите си, задачите ви в службата са много. Като добавим, че някои Везни си имат и финансови грижи, вторник няма да им се види лек, а шефове и близки искат нови и нови услуги. Споко, ще се справите с всичко навреме, и то без да губите ни грам от любезността си. Скоро ще сте по-спокойни за бюджета си, вече има признаци.

Скорпион

Във вторник начинанията ви срещат сериозни пречки, ще подсказвате и на Деви да бъдат търпеливи и бдителни. Ако Скорпионите са решили да сменят сферата на дейност, това е естествено. На старото място обаче от тях се изисква да са по-инициативни, да не проспиват момента. Дамите от знака май са настроени за купони и флиртове, даже за необвързани не е препоръчително.

Стрелец

Днес работата ви върви, но не е зле да вземете пример от Везни и да не се нагърбвате с твърде много задачи. Стрелците имат чудесни идеи за изява и печалби, още по-хубаво ще сторят да привлекат съмишленици, сътрудници. Приятели ще помагат със съвети, но най-важното – и с връзки, ако ви трябва по-специфична услуга. Успявате, понеже сте целенасочени и организирани.

Козирог

Вторник изисква да се задълбочите в работата, има условия за добри печалби, но и трудностите са доста. Много Козирози гонят кариера, ала ако се замислят, постовете няма да им донесат удовлетворение, някои даже не им и подхождат. Други упорстват по проектите си и макар много бавно, напредват сигурно, предоставя им се и шанс да демонстрират находчивост, умения от хоби, сила.

Водолей

Във вторник ще помогнете и на Телци да приключат важни домашни задачи. Водолеите, каквито и дела да имат, ще посветят много време и внимание на обичани хора, това им носи и самочувствие, и енергия за нови изяви. Някои са по-критични към бита си, не разполагат с кой знае колко средства, а нали се казва: щастие с пари не се купува. Радвайте се на неща, които сте постигнали.

Риби

И за вас вторник не е лек – идва с куп задачи, шефове ви юркат в разни посоки. Рибите да се запасят с търпение, могат да издържат блестящо това изпитание, а вечерта ща отдъхнат в компания на най-обичани хора. Постигнатото заслужава уважение, а вас ви зарежда със самочувствие за бъдещи начинания. Разбира се, има малка тайна: многото дини ги носите под една мишница и последователно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари