Дневен хороскоп за 17 май 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за ангажиране с неприятни проблеми или срещи.

В много отношения днес ще можете да разчитате на подкрепата и помощта от страна на хора, които ви обичат. Любовният ви живот ще е в основата на едно приятно изживяване, което ще остави някои въпросителни след себе си. Отговорите ще получите през следващите няколко дни. 

Конфликтите днес ще създадат предпоставки за преоценка на някои ваши професионални отношения. 

Овен

През този ден залагайте на фактическата информация. Вашите предположения са едно, а реалността друго. Не пропадайте в разликата между тях. 

Телец 

През този ден си поставете задача, която да преследвате през следващите седмици. Време е да дадете енергия на ваше старо желание.

Близнаци 

Сега е моментът да обмислите далечно пътуване. Не сте длъжни да се съобразявате с никого. Имате нужда от огромна глътка въздух.

Рак

Бъдете сигурни, че това, което ви очаква е най-доброто. Склонни сте да се подценявате и това е единственото, което може да забави мига на успеха ви.

Лъв

Бъдещето ще покаже до колко са истински мотивите на ваш приятел. Засега спазвайте правилата на играта, за да не може да бъдете обвинени в нарушаването им. 

Дева

Помислете колко време ви е необходимо, за да се подготвите за кратко пътуване. Отбележете си цел и бързо се насочете към нея.

Везни

Не подценявайте сигналите на интуицията си. Важно е да бъдете верни на себе си. Ако не се чувствате добре е време да обърнете внимание на причината.

Скорпион 

Опитайте се да отговорите на всички въпроси, които си задавате в последно време за връзката ви. Може да си мислите, че преувеличавате за някои неща, но само фактите ще покажат дали е така. 

Стрелец 

Денят ще премине под знака на ученето. Не е задължително да става въпрос за образование. Възможно е да научите безценни неща за човешките отношения. 

Козирог

Сега е моментът да атакувате целта, която сте си набелязали преди достатъчно много време. Не се съмнявайте, че сте достатъчно готови за нея, дори малко сте закъснели.

Водолей

Бъдете по-мили с околните. Днес ще имате нужда от неочаквана помощ и може да ви се наложи да се обърнете към този, който е най-близо до вас.

Риби

Прекарайте деня в размисъл и спокойствие. Още е рано за действия. Сега просто проиграйте плановете в главата си още веднъж. Възможно е да ви хрумнат нови решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари