Дневен Хороскоп за 15 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 15 Май 2015
Дневен Хороскоп за 15 Май 2015

Овен

В края на седмицата не се претоварвайте с нови задачи, а накарайте и Везни да действат по-предпазливо. Едно, че в бързината може да направите детински грешки, второ – реагирате емоционално, а околните са обидчиви. Овните имат добри идеи, могат да направят стъпка нагоре в кариерата, защото и близки ги подкрепят. Но всичко да става спокойно, без излишни рискове и нерви, в екип.

Телец

Време е да забравите вчерашните делови трудности, отварят ви се нови възможности за бизнес. Някои Телци ще се върнат към тези предложения още във вторник, други няма да отлагат съгласието, сърбят ги ръцете за работа и печалби. Има и трети, окуражават ги ненадейни срещи със стари познати, с проверен екип е къде по-леко. Откриват ви се шансове, които търсите отдавна.

Близнаци

В петък отделяте повече време за домашни и лични неща, от Лъвове не го очаквайте. Доста Близнаци се изкушават от някакви промени, ала нито в работата, нито в любовта нещата ще се подредят по-добре, отколкото при сегашния избор. Затова хубаво помислете, преди да се втурвате в разни авантюри. У дома и с приятели ще отдъхнете и обсъдите нови делови шансове.

Рак

Този петък е уморителен, избягвайте противопоставяне с колеги, партньори и особено с шефове. Група Раци имат възможност да разчистят стари сметки с опоненти, но това няма да помогне кой знае колко за изпълнение на сегашните им задачи, да не пилеят сили. Уверени сте в идеите си и пречките ще отстъпват пред вас. Някои да опростят малко стила си, излишно усложняват куп въпроси.

Лъв

В петък се чувствате уморени, ако Близнаци ви внушават да се хванете с някои домашни неща, няма да ви се иска. Лъвовете са прави, първо трябва да се погрижат за тонуса си, да обмислят начин за справяне с редица професионални ядове. Нужна ви е пауза, избягвайте големи компании, ако ви канят за купон – отклонете учтиво предложения, покажете и на близки, че искате спокойствие.

Дева

Този петък вие и Стрелци се стремите към по-доходни изяви, но печалбите не са съвсем сигурни. До вторник Девите ще намерят решение на тези проблеми, да засилят бдителността и внимателно да подбират сътрудници и партньори. Шефовете са благосклонни и ще ви поверят още отговорности, заплащането си струва. Ако можете, помагайте на околните, те са в по-затруднено положение.

Везни

В края на деловата седмица Овни ви подсказват да не се претоварвате, напълно основателно, от сряда задачите ви са доста. Ала Везните са наясно, че ако не се трудят на макс, не могат да изискват от колеги и подчинени. Шансът е с вас и резултатите ще бъдат завидни. Нека се знае и друго: най-взискателни сте към качеството на работата си, околни се лъжат, че успехът ви е въпрос на късмет...

Скорпион

В края на деловата седмица сте готови да подхванете някакви стари идеи за изява, ала не е препоръчително, от тях няма да спечелите. Скорпионите не са наясно с куп неща в деловата сфера, да потърсят мнение и предложения от по-млади колеги или да изчакат развоя на ситуацията. Не се притеснявайте, че хората може да са по-неопитни, важно е, че имат свеж поглед, смела мисъл.

Стрелец

Този петък като Деви се стремите към по-високи финансови резултати, май ще трябва да следвате идеите на близки. Част от Стрелците ще получат доста нови задачи от шефа си, може да са свързани с пътуване, разширяване на клиентела и производство. Ще се справите, ала избягвайте съперничествата с колеги и не гонете свръхпечалби. Виждате как околни трупат пари, но не стават по-добри.

Козирог

Труден финал на деловата седмица, но и да имате покани за купони – откажете учтиво, не е време да флиртувате и да пилеете време в забавления. Важи особено за дамите. Козирозите искат да стабилизират приходите си, може да се поослушат за нов екип и дейност, но моментът не е подходящ за тези стъпки. Изчакайте, обмислете точно плана си и не претупвайте нито едно задължение.

Водолей

Хубав петък, привличате нови и нови съмишленици и помощници за изпълнение на идеите си. Работата върви леко и това окуражава още повече Водолеите, но все пак да не се претоварват, трябва да отдъхнат, да преодолеят доскорошните тревоги и песимизъм. Ще се справите, пък и най-близките ви хора са до вас, някои роднини и приятели даже ви предлагат мощна подкрепа.

Риби

Приключвате доста делови задачи в петък, а с тях като че ли се изчерпва и голяма част от късмета ви. Рибите да не драматизират, време е да обмислят нови планове за работа, да създадат други партньорства, даже най-успешните дейности от миналото не могат да се развиват безкрайно. Ще се справите с безпокойството, имате добри идеи, предпазливи сте и ще ги реализирате ОК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари