Дневен Хороскоп за 15 април 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

За съжаление днес ще се наложи да приемате на вяра всичко, което говори Вашия любим човек, та даже и това, което се опитва да каже . Затова бъдете пределно предпазливи, особено ако става дума за нещо, не виждано до този момент... Не взимайте прибързани решения - всяко нещо може да почака ден-два.

Телец

Ако днес Вашият любим човек нещо не е на кеф, не трябва да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са уморени не по-малко от Вас, след станалите събития, така че дайте на своя партньор време, да дойде на себе си. Последиците от бурното общуване дълго ще напомнят за себе си. Това, което е най-добре да направите е, да останете в къщи заедно с любимия човек, или с някой близък приятел. Ако искате съвсем да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци

Всичко ново и необичайно сега лесно привлича Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае колко в тези направления, които смятъе за най-важни, а и интересите Ви съвсем неочаквано може да се преместят в друга плоскост. Любопитството и желанието Ви да общувате вероятно ще вземат връх над душевните Ви преживявания и практически устреми. Независимо от това, че денят способства за различни контакти, запознанствата от това време в последствие може да се окажат не така дълготрайни, както сте се надявали.

Рак

За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са необходимо зло...

Лъв

На въпросите, които Ви измъчват, никой, освен Вас няма да може да отговори . И колкото повече отлагате търсенето на отговора, толкова повече време ще Ви отнемат. А защо не започнете с тях още днес?

Дева

Потресаващ ден за екстремални развлечения заедно с любимия човек. Почти нишо не рискувате – най-много да си одерете коленете. Но пък удоволствията, които ще получите са море, а и съвместно преодолените трудности сближават.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Доверете се на своята интуиция! Именно благодарение на нея ще можете да постигнете доста. И още: денят е много подходящ за размисли за бъдещето. Направените днес планове непременно ще бъдат реализирани, даже ако съюзниците откажат да Ви съдействат, а недоброжелателите се опитат (и успеят) да издигнат стена на пътя Ви. Ако сте влюбени, за Вас денят ще бъде изключителен. Ще можете да преодолеете всички разногласия със своята „половинка”, а и да намерите начин да зарадвате любимия човек. Няма да има проблеми и в семейните отношения.

Стрелец

Хората, с които днес предстои да имате работа, Ви познават като упорит и решителен човек. Не би било зле да проявите и други качества –сговорчивост, отстъпчивост и способност да водите дълги диалози. В общуването с приятелите тези качества много ще Ви помогнат. Денят е подходящ за общи семейни начинания и проекти, в които да вземат участие Ваши роднини. Може да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на близките, даже и ако в последно време отношенията не са били много добри. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Готови сте да наречете нещата с истинските им имена, но дали Вашият събеседник е готов да чуе всичко това? Не може да се каже, че по-рано не сте се сблъсквали с подобни ситуации, и едва ли ще се сдържате този път. Вашата праволинейност е много ценно качество, но сега едва ли ще Ви донесе популярност. Ако за Вас е важно да запазите кръга от своите поклонници, пробудете своята толерантност, преди да решите, какво точно и по какъв начин трябва да кажете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари