Дневен Хороскоп за 14 Юли 2015

0
Скорпиони и Риби не спорят с близки, мнозина довършват старите си дела
Скорпиони и Риби не спорят с близки, мнозина довършват старите си дела

Овен

Вторник е за спокойна и търпелива работа, не за амбициозни начинания. Група Овни не са твърде търпеливи, а наистина е време да използват връзките си в професионалните среди и с роднини, за да укрепят деловите си постижения, да разширят кръга на съмишлениците и партньорите си. Ако вие кандидатствате в нов екип, гответе се за упорити усилия, ще е трудно, но резултатът заслужава...

Телец

Връщате се към проблеми от уикенда и каквото тогава ви се е опряло, сега ще приключва по блестящ начин. Доста Телци се чувстват пълни с енергия, нека задействат и по-амбициозни планове, независимо че в кръга им има и хора, които мрънкат, създават интриги. И шефовете не са от най-благосклонните, но вие знаете какво правите, упорствате и резултатите са ОК, някои се издигат.

Близнаци

Във вторник не отлагайте повече делата, които в петък можехте да бавите. Време е част от Близнаците да сложат точка на въпроси, които доста са ги притеснявали в миналото. Ако неразбирателствата са били с най-близките – очертава се положителен развой и ще му се радвате много. И спорове с колеги и партньори се забравят, издигате се и бързо печелите, ще приемат идеите ви.

Рак

Като миналия четвъртък избягвате спорове с деловото си обкръжение, те няма да ускорят осъществяването на желанията ви. При Раците влиянията се задържат, сега получават работа, за която мечтаят отдавна, или успяват бързо да увеличат постъпленията си. Решавате и важни лични въпроси – на срещи с познати и приятели откривате интересен човек, някои сериозно се обвързват.

Лъв

От вчера уреждате важни административни и финансови въпроси, нищо чудно да се изкачите поне едно стъпало по-нагоре в службата. Лъвовете са тактични, но строги, когато става дума за качество и срокове в работата, колегите им трябва да се съобразяват със забележките. Вие пък следвайте своята програма, в дейността ви възникват пречки, има риск от щети, ще е жалко да се излагате.

Дева

Вторник ви изпълва с енергия и амбиции за изява, не е зле да разчетете точно силите си спрямо своите задачи за деня. Някои Деви ще постигнат по-високи резултати в работата, държат много на реклама, връзки с обществеността. Разбира се, когато сте изпипали всичко до последния детайл в начинанията си, професионализмът ви ще печели още и още клиенти. Ала щадете здравето си.

Везни

Във вторник приключвате важни задачи въпреки трудностите и шефовете ще намерят начин да поощрят трудолюбието и находчивостта ви. Част от Везните могат да очакват по-високи доходи и постове, други създават важни връзки. Бъдете отзивчиви към проблемите на колеги и познати, можете да помогнете с присъщия си такт да се отърват от психологически натиск, и вие не го търпите.

Скорпион

Този вторник е добре да слушате съвета на кротушките Риби и да избягвате спорове с близки и роднини, за да не ги разсърдите много. При Скорпионите влиянията се задържат и утре, трудолюбивите да разчитат на съдействие и доста добри шансове за изява и печалби. Но тъй като задачите ви са доста, спазвайте и режим, иначе има риск да се претоварите, здравето ви е крехко.

Стрелец

Във вторник разчиствате проблемите, които ви се натрупаха от уикенда и в работата, и вкъщи. Стрелците имат нужда от подкрепа, но няма да молят, а с примера си ще привличат съмишленици и сътрудници. Колегите ви малко са се отпуснали, екипът трябва да се мобилизира. Част от знака сега могат да печелят доста, но ще подчертават: държат и на творческата страна на задачите.

Козирог

Вторник идва с добри делови възможности, но няма как да приемете всички оферти. Козирозите да изберат най-подходящите за изява, утвърждаване и финансово стабилизиране, някои предложения изглеждат примамливо, но нямат голям потенциал. А вие се интересувате и от по-дългосрочни проекти. В личен план привличате нови ухажори, преценете точно с кого да се обвържете.

Водолей

Този вторник е напрегнат, но вие упорствате по идеите си и ще свършите нещата, които си набелязахте миналия петък. Група Водолеи може да имат неприятни изненади, в личен или в делови план – ще намерят изхода от положението, не пилеят излишни емоции. Мнозина имат и сигурна опора у дома и от най-близки, всъщност за тях това е важно – обичат ги, разбират ги.

Риби

Във вторник като Скорпионите избягвайте спорове с близките, отношенията са много крехки. В службата Рибите създават нови приятелства, предвиждат най-точно коректността на колеги, техните знания и умения. Е, има и ласкатели, които ви засипват с комплименти, бързо улавяте неискреността и няма да се подведете. Слушайте внимателно околните, анализирайте мотивите им добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари