Дневен хороскоп за 14 юли 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Телец - допълнителни приятни разходи, Близнаци - любовна изненада

Овен

Днес има смисъл да се занимавате с домакинска работа. Това е подходящият момент да почистите къщата или да закупите хранителни стоки от предварително съставен списък.

Вечерните часове могат безопасно да бъдат посветени на забавление, интересна комуникация, флирт, творчество. През това време не бива да сте сами. Ако няма близък човек наблизо и няма с кого да размените някоя дума, отбийте се на гости при роднини или съседи.

Телец

През първата половина на деня е желателно да спите по-дълго. Ако имате много енергия, погрижете се за къщата или външния си вид, готвене, други дребни ежедневни задължения. Вечерта атмосферата ще стане по-празнична, ще започне да има приключения, щедрост, повишена общителност. Днес не са изключени допълнителни приятни разходи (например за подаръци, вкусни лакомства или модни новости).

Близнаци

На сутринта ще ви се струва, че животът е спрял. Но вечерта ще се убедите, че все още сте в центъра на вниманието на всички. В края на деня всяко развлекателно събитие ще бъде успешно, включително с явен намек за авантюризъм. Любовна среща обещава да бъде много романтична. Вероятна е прекомерна сантименталност или леко опиянение. Може би днес ще получите подарък или ще ви направят предложение за брак.

Рак

В началото на деня ще ви бъде трудно да се откъснете от рутинните задължения, можете да се справите с тях по инерция. Ще бъде възможно да промените ситуацията към по-свободна и романтична само вечерта. По това време на деня ще се появи повече оптимизъм в настроението ви. Основният източник на позитив днес ще бъде лесното общуване с други хора, особено в задушевен разговор на чаша вино. Възможно е да научите нечия тайна.

Лъв

Докато дойде вечерта, може да се почувствате самотни и неспокойни. Може да се наложи да завършите започнатото. Вечерта обстоятелствата ще се променят към по-добро за вас и определено трябва да се възползвате от това. Днес е чудесно време за всякакви творчески действия, колективни приключения, приятелски срещи, както и за романтично общуване, флиртове, нови запознанства.

Дева

През първата половина на деня ще бъдете образец на умереност и разум. В края на деня, напротив, рискувате да изненадате себе си и другите със собствената си непоследователност. По това време лесно можете да бъдете увлечени от съмнителна оферта. Може да се характеризирате с такива качества като сантименталност, влюбчивост, щедрост, религиозност, безгрижие, разсеяност. Идеята, която ви привлече днес, може да е фалшива.

Везни 

Сбъдването на желанията, опиянението от свободата и романтичното пиршество на чувствата не са толкова нереалистични. Звездите казват, че тази вечер ще видите това още веднъж. Точно по това време на деня ще стане възможен нов щастлив обрат във всичките ви дела. Интригуваща комбинация от чар, предприемчивост и непредубеденост ще ви направи неустоими в очите на противоположния пол.

Скорпион

Първата половина на деня трябва да бъде посветена на материалния аспект на съществуването или други практически въпроси. По това време най-ценното за вас ще бъде постоянството и предвидимостта на отношенията с другите. Вечерта е подходяща за почивка в приятна компания, за романтични любовни приключения или свободни творчески занимания. Може би днес ще имате временно, случайно, тайно или паралелно хоби.

Стрелец 

Закуската ви днес трябва да е по-плътна от вечерята. Сутрин натрупайте сила, не губете енергия напразно. В края на деня трябва да сте готови да се появите пред очите на взискателната публика в пълния блясък на своя чар. Това е чудесно време за различни тържества (сватби, презентации, годишнини, награди). Пазете се от интриги и не се увличайте по алкохолни напитки.

Козирог 

Ако цените собственото си спокойствие и обичате да използвате свободата си по какъвто искате начин, преместете всички важни събития в първата половина на деня. Вечерта се опитайте да се отпуснете и да участвате в живота на другите хора. Не отказвайте покана за посещение днес. Ще си прекарате добре и по пътя ще научите много интересни неща и в същото време ще научите от другите как да се държите спокойно във всяка ситуация.

Водолей

Липсата на ярки събития сутрин вечер е повече от компенсирана от приятни промени в няколко области от живота ви наведнъж. По това време вашите творчески находки ще бъдат признати. Ще бъдете щастливи в любовта и късмет в играта. Децата днес ще бъдат източник на радост и гордост за вас. Всяка среща ще се превърне в празник, който е придружен от интересна комуникация и (или) шумен празник.

Риби

За рутинни задължения в къщата изберете сутринта. Вечерните часове са благоприятни за семейна почивка, творческа вечер, любовна среща. Възможни са положителни промени в къщата. Възможно е днес да ви се наложи да приемате гости. Може би ставате прекалено чувствителни, непостоянни, лековерни, участвате в интриги или проявявате интерес към религията. Избягвайте небрежност, разсеяност, пиянство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари