Дневен хороскоп за 13 март 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Дева - напрегнат и мъчителен ден, Телец - повишено напрежение, Водолей - сполука в делата и контактите

Овен

Безспорен успех

Понеделник е доста благоприятен за действия и няма съмнение, че преобладаващата част от Овните ще се справят чудесно със задачите си. При някои със сигурност няма да стане, защото ще попаднат в твърде емоционална обстановка, и ще отложат изпълнението на ангажиментите си.

Телец

Повишено напрежение

През този понеделник най-много проблеми за Телците се очертават в делово отношение.

Някои напразно ще очакват обещана подкрепа за реализацията на нещо в службата или бизнеса. Няма да я получат и това ще се превърне в причина за скъсване на взаимоотношенията с личността.

Близнаци

Делови и лични проблеми

Доста провокативен се оказва понеделник за представители на Близнаци. Това за едни от вас се отнася към материалните или финансовите дела, а при други се свеждат до въпроси от лично естество. Най-лесния начин да загубите е като се поддадете на тях и изпуснете нервите си.

Рак

Напрежение и трудности

Голяма част от Раците не са достатъчно мобилизирани днес и ще се сблъскат с големи трудности. При някои са налице основателни причини, които оправдават състоянието им, възникнало поради притискащите ги проблеми По тази причина разчитат на измами и хитроумни ходове.

Лъв

Необходима е активност

Понеделник ще е успешен в службата и бизнеса за всички Лъвове, които ще докажат качествата си чрез активност. Ще е печеливш и ще премине в условията на много движение, пътуване за реализация на делови цели и куп професионални контакти. Не влизайте в спорове! Ще загубите!

Дева

Напрегнат и мъчителен ден

Денят ще е напрегнат и вероятно ще изнерви мнозина от Девите. Реалната ситуация ви поставя в положение на пасивност. Това се отнася както до решаването на лични проблеми, така и за деловите ви планове. Шансът ви през този ден засяга преговорите и уреждането на документи.

Везни

Денят ще е доста напрегнат

Няма съмнение, че представителите на Везни са пред многообещаващ старт. Тази тенденция е неотменима, макар че за някои може и да не започне през настоящия месец Това не е фатално, защото е невъзможно да се разминете. Този понеделник ще се окаже доста напрегнат и ядовит.

Скорпион

Пълен успех

Основната характеристика през този ден е стабилен успех. Такъв е валиден за деловите ангажименти, бизнеса и контактите на Скорпионите от всякакъв тип. Шансът ви за печалби е изключително силен. Понеделник е начало за осъществяване на силно желание от лично или друго естество.

Стрелец

Трудности в личен план

Този ден е благоприятен в делово отношение и ще зарадва мнозина от Стрелците с повишени възможности и реален шанс за реализиране на цели. Трудностите в понеделник ви засягат в личен план. Твърде възможно е да се сблъскате с мъчно преодолими препятствия и коварство.

Козирог

Перспективна възможност

Днес успехът е не само постижим, но ще е и със значителен ефект за бъдещето. Не става въпрос за дневната делова реализация или за финансов успех, макар че такъв не липсва, не е така впечатляващ в сравнение с възможностите за осъществяването на ефектни проекти и дългосрочни цели

Водолей

Сполука в делата и контактите

Доста хубав ден, през който представителите на Водолеите ще завоюват изразителен успех в бизнеса и при осъществяване на служебните си задължения. За дейности в сферите на финансите, и разрешаващите проблеми с непочтени длъжници, се налага да са решителни и по-настойчиви.

Риби

Делови и финансов успех

С настъпването на пролетния март Рибите се чувстват по-жизнени, по-крепки, и определено по-устойчиви. Дълбоко в себе си мнозина доста отчетливо схващат, че навлизат в етап на стабилност, което е точно така. Няма да минат много дни и усещането ви ще се потвърди на сто процента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари