Дневен хороскоп за 12 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Изчакайте до обед, за да сте сигурни, че ще избегнете промените, които могат да Ви забавят и да Ви отдалечат от успеха, които ще жънете. Ново начало и нов начин на мислене. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Телец

Утре денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех.

Близнаци

Отпуснете се, оставете за малко всичко да става от само себе си, без вашата намеса. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задачи. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Креативните действия са посоката за развитие на бъдещото Ви Аз, затова дерзайте без колебания.

Рак

До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. В вторник за представителите на зодия Рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща.

Лъв

Въздържайте се от активни инициативи, постарайте се с минимални средства и вложения да постигнете максимума в създалата се ситуация. През втората половина на утрешния ден трябва да бъдете внимателни, защото са възможни разногласия с някои от колегите. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Застъпничеството на други хора Ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени.

Дева

Споделете новите си идеи. Доста от Вас са преминали през лабиринта на живота и нямат право да повтарят грешките си. Вторник е твърде ползотворен и ще радва Девите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Вълнуващ и интересен ден. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Везни

Новите идеи и действията Ви за подобряване на материалното Ви положение няма да Ви донесат очакваните резултати. Утре звездите препоръчват да бъдете егоистични и да помислите най-напред за своите приоритети и изгоди. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Вторник е ден на Слънцето, време за блясък и изява. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък.

Скорпион

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Скорпиони да изглеждате добре е от съществено значение. Много стабилни и безупречни в изявата си, Скорпионите ще реализират дневните си цели в пълнота. Не се стряскайте, ако някой неочаквано ви предложи да извърви пътя заедно с вас. Това може да се окаже началото на едно ново и доста дългосрочно партньорство.

Стрелец

Обърнете внимание на физическата си форма. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Отстоявайте позицията си, бъдете честни със себе си. Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят.

Козирог

Успехът е с Вас. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Осигурете си личен периметър - свободата, на която толкова държите. Чувството Ви за хумор ще се окаже добър начин за повишаване на настроението на всички около Вас. Мнозина от представителите на зодията ще се отправят на кратко пътуване за да се ангажират по важна за тях тема.

Водолей

Внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения. Просто се дръжте естествено, дайте възможност на радостта в сърцето Ви да се прояви. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени.

Риби

Вярвайте в своята щастлива звезда. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Заниманията с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето Ви. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Част от Рибите ще предприемат пътуване, което ще им донесе изразителен успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари