Дневен хороскоп за 11 септември 2022

2
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Неделя носи за мнозина много повече задачи за изпълнение, които ще са свързани основно със семейството, с родственик или близък приятел

Възможно е да проведете неотложни телефонни разговори, да уреждате неща свързани с ваши бъдещи действия през новата седмица. През този ден ваш близък роднина ще намери начин да ви изненада.

Новините утре ще маркират някои важни събития и задачи, с които ще се ангажирате в близкото си бъдеще. В любовта избягвайте илюзии, мечтания, обещания, които няма да изпълните, или които партньора ви ще даде само за да се отърве от натиск, от ваша страна. В неделя може да си осигурите допълнителни пари в личния или семейния бюджет.

През този ден дайте най-доброто от себе си като внимание, знания и умения на деца или млади хора около вас.

Овен

През този ден потърсете щастието в малките неща. Дори една бърза разходка около дома ви ще ви зареди с много сили и надежда.

Телец

Тази неделя не оставяйте на другите да решават Как да прекарате времето си. Имате достатъчно добри идеи- осъществете ги.

Близнаци

Тази неделя ще бъдете част от важно събитие. Не подценявайте ролята си в него и се връща на висота.

Рак

Тази неделя може за пропуснатото време. Истината е че най-доброто за вас предстои. Просто гледайте напред.

Лъв

Тази неделя се въздържайте от даването на съвети. Оставете другите да направят своите грешки. Имат право на това.

Дева

Тази неделя ще бъдете обзети от творчески ентусиазъм. Не губете време в съмнения, а започвайте работа по осъществяването на идеите ви.

Везни

Тази неделя няма да ви е трудно да изпъкнете в компанията, в която ще бъдете. Пригответе се за аплодисменти.

Скорпион

Тази неделя може да ви се стори че всичко около вас е прекалено скучно. Във ваши ръце е да промените това и да оцветите всекидневието си.

Стрелец

Тази неделя ще научите за нечий успех. Не ревнувайте, а се огледайте за възможностите около вас. И вие може да изпъкнете.

Козирог

Тази неделя пестете думите си. Не бързайте с оценката, някой може да се засегне или обиди. Най-добре не усложнявайте нещата.

Водолей

Тази неделя ще срещнете интересен човек. Проявете любопитство. Очаква ви ново приятелство.

Риби

Тази неделя признанието за вас няма да закъснее. Важното е да се държите така сякаш случващото се е нещо съвсем нормално.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари