Дневен хороскоп за 11 април 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Луната преминава от Близнаци в Рак в 6.31 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 7-ми. Управител на деня е Юпитер.

Днес повечето заболявания се появяват на нервна почва. Опитайте да не мислите за негативни неща или за такива, които нараняват емоционалното ви състояние. Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре прочитат профилактиката и лечението на гастрит, колит, нервни заболявания.

Юпитер стартира своята ретроградна фаза. Не разчитайте на късмета си, а проявявайте разум в своите мисли и действия. Луната гостува в Рак и е в хармоничен аспект с Уран. Бъдете по-отворени към новото и гледайте напред по пътя си, без да се обръщате през рамо непрекъснато.

Овен - Семейни проблеми

Семейни скандали са основната причина днес да се изнервите до такава степен, че да не се владеете. Опитайте да не обръщате внимание на малките дреболии вкъщи. Не давайте пари назаем, защото няма шанс да ви се върнат в бъдеще или ако има такъв, то ще е с много мъки и молби. Ядовете не си заслужават.

Телец - Не се предоверявайте

Изведнъж се оказва, че сте заобиколени от хора, на които не можете да се доверите и не може да разчитате. Обърнете внимание на своите цели и идеи и на силите, които притежавате, за да ги превърнете в реалност. Предстои ви хубав ден, стига да не се предоверявате. Не давайте пари назаем.

Близнаци - Разчитайте на себе си

В четвъртък желаете да подобрите материалното си състояние, като играете лотария, тото или се възползвате от бързи кредити и пари, взети назаем. Ще останете съкрушени, като разберете, че днес не сте в състояние да спечелите и стотинка по този начин. Не разчитайте на късмет, а единствено на себе си.

Рак - Емоционален дисбаланс

Чувствате се потиснати от поведението на своите партньори в бизнеса, а в личен план половинката не е в най-добри отношения с вас. Това е основната причина днешният ден да е тежък от емоционална гледна точка. Направете анализ и вижте какво можете да промените в живота си, за да продължите напред.

Лъв - Става натоварено

В четвъртък ще ви възложат нови задачи, които не са ви по вкуса. На работното място примката се затяга и от вас се иска да вършите повече ангажименти, отколкото в момента имате възможност да поемете. Времето за изпълнение е кратко и ще трябва да вместите допълнителни задачи.

Дева - Без напрежение

Днес малки емоционални неразположения са в основата на лошото ви настроение. А не бива да чувствате дискомфорт. Освободете се от излишното напрежение. В момента изживявате един позитивен и благоприятен период, който раздвижва социалния ви живот. Възползвайте се от новите запознанства.

Везни -  На кръстопът

Семейните проблеми, които са в основата на днешното ви напрежение, няма как да се разрешат от само себе си. Изпипвайте нещата на работното място и не си позволявайте да вземате емоционални решения. Намирате се на кръстопът и е възможно да получите предложения. Обмислете ги, но не отговаряйте веднага.

Скорпион - Бъдете по-делови

В четвъртък се радвате на поредния положителен ден, в който обаче вие сте груби, невъзпитани и често влизате в пререкания заради собствения си инат. Почитайте мнението на хората около себе си, вземайте го предвид и не налагайте своето на всяка цена. Днес бъдете по-делови и нещата ще се наредят.

Стрелец - Страх от безпаричие

Стресът, който преживявате заради забавянето на обстоятелствата около вас, преминава и в притеснение относно финансовото ви състояние. Днес се безпокоите прекалено много за бюджета си и прибързано можете да потърсите бързи кредити или пари назаем, за да закрепите положението. Не го правете.

Козирог - Продължавайте напред

В четвъртък нещата около вас са напът да се успокоят, но денят не ви позволява да останете на едно място и да обявите пас. Напротив, това е ден от поредицата активни. Отлично се справяте с всякаква деловодна работа и разговори в сферата на бизнеса. Можете да уговорите добри условия в своя полза.

Водолей - Тромав ден

Очаквате от деня да бъде тромав, но неговите благоприятни перспективи и шансове ще ви изненадат. Проявете максимална активност, колкото и да не сте в кондиция. Ангажирате вниманието си с важни дела и ги свършете изцяло. Каквото започнете днес, довършете в рамките на работния ден.

Риби - Прекалена намеса

Ако до вчера вие потискахте мнението си и не се стремяхте то да се чуе на всеослушание, то днес действате по обратния начин – стремежът ви е да се намесите във всеки разговор, да подадете ухо на всичко, което се говори около вас. Изказвате мнението си – искано или не. Възможни са конфликти.

Честит рожден ден!

Вътрешно неравновесие е основната характеристика за всички, родени на 11 април. Причината е в рождената им дата, комбинирана с белезите на Овен. Овенът иска да са напористи, но 11-ката забавя тези стремежи. Стигаме до мисията им в този живот – да повярват в себе си, да се възприемат като част от обществото и да бъдат малко по-напористи, когато трябва.

Емоционална и завършваща ще бъде годината, която следва за вас. Не бива да предприемате нови действия, а да сложите край на всичко, изостанало във времето. Подредете живота си и запълнете пропуските.

Здраве: Възможни са чести инфекции, повишено кръвно налягане, болки в очите. Не чакайте проблемите със здравето да се задълбочат, а ги решавайте навреме.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари