Дневен Хороскоп за 11 Април 2015

1
Дневен Хороскоп за 11 Април 2015
Дневен Хороскоп за 11 Април 2015

Овен

Великденските празници са за отдих и анализи, май не сте най-доволни от партньорства и печалби. Овните да не пилеят средства за глезене на близки, а ако им искат услуги – нека преценят да се нагърбват ли. Идват промени, вие си гответе идеи, с домашните обмислете варианти. Понеделник ви прави по-чевръсти, има и влиятелна помощ. Е, отговорността е ваша, търсете съюзници.

Телец

Сега ви изпълва оптимизъм, можете да се справите със сериозни делови и лични неща. Често Телците ще окуражават близки и познати и за мащабни битки. Средства не липсват, но пестите. Още не е време за здраво обвързване, макар че си харесвате човек... След Великден ще се върнете към стари теми. Не бързайте с работа, ако не върви и не е възнаградена добре, гответе промени.

Близнаци

Дано трите дни ви настроят философски, виждате несъвършенства у околните, а не е време за спорове, обтягане на отношения. Близнаците да потърпят, иначе ще усложняват проблемите в работата, в кръга си. Намерете добър съветник, и в бъдеще следва да ви напътства далновидно и дискретно. Редно е не да командвате, а да правите паузи за отдих и тонус, да планирате точно стъпките.

Рак

Празничното общуване ви зарежда с големи амбиции за изява и печалби, но мнозина говорят доста за плановете, а практическата работа не са подготвили подобаващо. Други Раци изпитват страхове и колебания, притесняват се заради интриги. Спокойно, половинката ще ви подкрепя. В понеделник бъдете най-търпеливи при уреждане на задължения, отстранявайте пропуски и неясноти.

Лъв

Този Великден ви носи куп възможности да се порадвате на постигнатото в работата и обичта на близки. Лъвовете трябва да са доста доволни и от шанс за кариера, почит, популярност. Празниците сякаш ви отварят очите за пролетта и новите делови възможности. Едни ще постигат амбициозни цели, други ще искат подкрепа от близки, изясняването на отношения възражда и стари идеи.

Дева

В събота и неделя се натъквате на пречки, ала няма да се откажете от личните си амбиции. Доста Деви ще се видят с познати и роднини, да не допускат да ги заразят с песимизъм. Имате идеи и енергия за начинания, ще помагате на хора, които упорстват като вас. Дано увлечете и домашни. В понеделник залагате на търпение и верни стъпки, такт и искреност носят успех в объркани ситуации.

Везни

Бягате от делнични проблеми и интриги. Везните имат куп идеи за начинания, но преди да ги стартират – ще се порадват на общуване с близки и природа, пътища. Намирате решение за всичко, обичта ви зарежда с енергия и вяра. И другите усещат: като преродени сте за нов живот. Но делата не пришпорвате. Мнозина са център на ухажване за бизнес и любов, ала избират по-внимателно.

Скорпион

Великденските празници са за равносметка, искате да разширите стари дела, да започнете нови. Някои обмислят подробно всичко, да не прибързват и за лични неща. Ведрото настроение не ви напуска и в понеделник, срещате се с много хора, ловите шанс за изяви и печалби. Скорпионите имат голям успех в компании, може да открият мечтаната любов, на други им стигат веселбите.

Стрелец

По Великден не се изтъквайте в кръга си. Стрелците да акцентират на лични неща. Едни гледат към дом и деца, втори се радват на установена търпимост, трети мечтаят за по-подходящ партньор. Изяснете се с такт. Празничните дни поопразват джоба ви, но не отказвайте уговорените срещи. Спорите с околни, когато допускат непредвидливост. Бдителните си спестяват поводи за критика.

Козирог

По Великден заразявате с хъс и близки, може да обедините сили за начинания. Козирозите да отделят време за дома и роднини, имат нужда от внимание дори след битови спорове. В компания не прекалявайте с нищо, рискувате имиджа си. Понеделник ви зарежда с настроение и търпение, трудностите са доста, планирайте точно делата, за да не се претоварите, и не отказвайте услугите си.

Водолей

За Великден общувате повече, нетърпеливи сте за делови изяви, задават се куп шансове. Водолеите имат чудесни идеи, а и доста да се старали да подготвят начинания. Усилията ви ще бъдат оценени високо от шефове. В любовта също ви се усмихва късмет. Познати се мъчат да ви изкушат с лесни доходи, колеги плетат интриги. Ще парирате такива опити, който ви обича, знае и да ви цени...

Риби

В събота и неделя трябва да преодолявате по-сериозни проблеми. Ако ви внушават да не се изтъквате пред колеги и клиенти, няма да слушате. Рибите спокойно да премислят стратегия, да искат компетентни съвети. Има от кого. Някои задълбочават отношенията с избраника си. После гответе по-старателно стъпките, ловете интересни шансове и не загърбвайте евентуалните съюзници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари