Дневен хороскоп за 10 юли 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Луната преминава от Везни в Скорпион в 12.28 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: До прехода на Луната в Скорпион остават нежелани операциите в областта на бъбреците и пикочния мехур. След това – на дебелото черво и носа. Добре ще протекат профилактиката и лечението на камъни в бъбреците, проблеми с отделителната система, запек, проблеми с половата система.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете косите си до 12.28 часа. След това всякакви процедури на косата са нежелани. Днес особено полезни са баните с минерална вода. Действат отпускащо и заздравително.

Хранене и диета: До обяд действа период на лунна диета, след който организмът се освобождава от излишните токсини и наслагвания по дебелото черво. Днес хапвайте умерено и се хранете здравословно. Предпочитайте пълнозърнестите храни и избягвайте мазното.

Цветове, носещи късмет: Охра, жълто, оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 14.45 часа. След 12.28 часа полейте цветята и растенията вкъщи и в градината с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста напрегнат ден. До обяд не се ангажирайте с нищо важно, защото Луната не подкрепя инициативите. В следобеда, когато гостува в Скорпион, тя сключва напрегнати аспекти с Меркурий и Марс. Внимавайте да не изречете нежелани думи, подтикнати от агресия и излишна нервност. Пазете се от влизане в излишни спорове.

ОВЕН

Денят е успешен за вас, като изключим сутрешните часове. Те са напрегнати и ще бъде добре, ако избягвате пререканията. Можете да го направите с мек тон и повече усмивки. Следобед ви очаква обновление, а за някои от вас и предложение. Не казвайте необмислено „да“ по време на ретрограден Меркурий.

ТЕЛЕЦ

Пред вас стои един малко по-ангажиран ден, като концентрацията на работа и ангажименти ще е в следобеда, точно преди края на работното ви време. Всички се сещат в този момент да ви потърсят за нещо спешно и важно. Оставането допълнително ви е в кърпа вързано. Примирете се с това.

БЛИЗНАЦИ

В сряда при вас срещат се рационалното и емоционалното Все още мислите за изкуство, хоби, развлечения и нещата от живота, които ви вдъхват щастие. За съжаление, трябва да ги съчетаете и с другите – онези, важните, които дърпат живота ви напред. Не се увличайте в хобито си, днес трябва да се заловите за работа.

РАК

Отпуснете се. Сутринта не поемайте нови задачи и не казвайте необмислено „да“ на предложения точно сега. В следобеда можете да се активизирате в определени насоки, но отново не давайте повече, отколкото сте способни в този момент. Имате нужда от емоционална почивка. Осигурете си я.

ЛЪВ

В сряда се превръщате в проводници на положителната енергия около себе си. В часовете до обяд не очаквайте делата да вървят бързо и благополучно. Просто не ви се получава леко. В следобеда малко по малко ангажиментите се нареждат. Вечерта избегнете сблъсък с близките. Не се карайте за глупости.

ДЕВА

Решението на емоционални проблеми не е лесна работа. Вие сами се убедихте в това през последните дни. Ето защо и сряда ще бъде един по-затормозяващ ден. Прекомерната доброта не е за всички и към всички. Трябва да сте малко по-резервирани и премерени, когато искате да помогнете на някого.

ВЕЗНИ

Сряда е последният ден от престоя на Луната в знака ви. Използвайте това време не за да влизате в излишни скандали и пререкания, а да довършите някои важни задачи. Сега задвижвате колелото за следващите няколко седмици. Ето защо периодът е толкова важен и изисква да сте отговорни към бъдещето си.

СКОРПИОН

Вие сте на старта, но все още не бива да действате прекомерно бързо и да вземате категорични решения. Изчакайте момента. Сутрешните часове протичат бавно и провлачено, сякаш нямат край. Нещата се забързват в следобеда. Не влизайте в конфликти, дори и да ви дразнят и провокират умишлено.

СТРЕЛЕЦ

Впечатлението, което правите чрез воденето на разговори днес, е добро. За съжаление, все ще се намерят хора, които в завистта си ще ви обидят или наранят именно заради успехите ви. Не ги приемайте като врагове, защото озлоблението им не може да роди друго. Просто ги оставете на произвола на съдбата.

КОЗИРОГ

В сряда сте доста натоварени с много ангажименти, които следват един след друг хаотично и безразборно. Не можете да си направите план. Това е и причината днес да се чувствате изморени, изтощени и погледнете ли назад – да няма нещо конкретно, което да сте свършили… Има и такива дни. Примирете се.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че вчера успяхте да избягате от пререканията, днес отново остава предупреждението да не влизате в спорове. Това само ще ви забави, ще провокира емоциите ви и ще ви направи по-нервни. Нерви не са ви нужни. В следобеда очаквайте добри новини и резултати, особено ако работите в обществената сфера.

РИБИ

На работното място в сряда сутрин се чувствате объркани, изтощени и без никакви сили. Не можете да се заемете с важни ангажименти, а и такова нещо не се иска от вас. Опитайте да подредите мислите си, а в следобеда си пожелайте нещо хубаво и позитивно. Чрез начина си на мислене можете да сторите чудеса.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Въпреки че сте представители зодия Рак и от вас се очаква да всявате спокойствие и семейна хармония със своето присъствие, рождената ви дата 10 юли ви прави сприхави и избухливи хора. Често изтървате нервите си, макар след няколко секунди да съжалявате за това. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да съжалявате и да му се извинявате. Във всяко отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Пред вас стои година на съдбовно подчинение. Не бива да предприемате действия, а се оставете на течението, без да противодействате на обстоятелствата около себе си. Приемайте всичко като даденост и не губете време да преустройвате света. Засега е по-добре да запазите спокойствие и адекватно пасивно поведение.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и панкреаса.

Източник: БорБа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари