Дневен хороскоп за 10 декември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Излишно нагнетявате обстановката около вас, но най-вече създавате дискомфорт на самите себе си.

Имате очаквания към някого, но помислете дали не са завишени. Не участвайте в конфликти, да са не се случи нещо неочаквано. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. В състояние сте да съчетаете успешно енергийния с емоционалния фон.

Овен

Утре ще ви е интересно да действате, защото всяко ваше действие ще среща интерес у околните. Ще ви се иска да останете необезпокоявани от разни досадници и просто да помързелувате. Обхватът им е голям – от чисто лични ангажименти, до такива засягащи делови и социални въпроси. Ще решите финансов въпрос, с което ще ви отпадне един товар от гърба. Игнорирайте незначителните занимания и срещите, които не са пряко свързани с днешните ви задължения.

Телец

Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. През неделя е възможно да попаднете в проблемна ситуация в партньорските си взаимоотношения – добре ще е да я избегнете. Много важна ще е неделя за Телците. Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало и сте си поставили цел, която на всяка цена трябва да постигнете. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури.

Близнаци

Не обръщайте внимание на дразнител в офиса, по възможност не го забелязвайте, конфликтът с него няма да е полезен за вас. Ако се наложи, може да се обърнете за помощ към колега, с когото работите от много години. Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. Абсолютно безполезно утре е да казвате, че това или онова не е за вас. Намерете начин да си починете сред спокойствие и уединение. Предстои ви да довършите доста от започнатото през седмицата и нямате никакво време за губене.

Рак

Ако искате да учите, моментът е подходящ да подхванете подобна инициатива. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна. Ако не го направят, се откажете от промяната. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. От една страна ще се изненадате приятно от околните с внезапните си реакции, от друга ще разкриете силните си места.

Лъв

Упоритостта ви може да доведе до различни изненади. Не очаквайте приходи. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Не взимайте важни решения утре и не поемайте никакви финансови рискове. Обърнете повече внимание на защитата си, за да не се окажете под ударите им.

Дева

На работното си място бъдете съсредоточени. Страхотен ден очаква Девите, занимаващи се с бизнес. Утре сте напрегнати. Може и да лежите на нечии лаври, но така или иначе трябва да внимавате, за да не предизвикате нечия ревност или да провокирате своята собственост. От вас се изисква единствено предпазливост.

Везни

Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. През този месец вашият най-голям враг ще бъде собственият ви гняв – опитайте се да го овладявате и го използвайте правилно – например, нека бъде знак за това къде да проявите повече смелост и борбеност и къде трябва да отстоявате по-категорично правата си. Най-вероятно е да ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Анализирайте работата си и отчетете успехите си. Ще установите кой преди време ви е създавал затруднения и по какви причини.

Скорпион

Въпреки сложната ситуация утре , постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението Ви. Приятелите могат да направят денят ви интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията им. Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности. Явно е, че през утрешния ден и при Скорпионите ситуацията е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене. Късметът на всички от знака е силен.

Стрелец

Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Удачно е да помислите за разширяване на бизнеса си. Не участвайте в конфликти, да са не се случи нещо неочаквано. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи. Решавайте личните проблеми „на четири очи“, всяка външна намеса ще се окаже вредна.

Козирог

С проблеми през утрешния ден ще се сблъскат и Козирозите.В повечето случаи засягат въпроси от материално естество и възникнали остри противоречия във взаимоотношенията, които може при мнозина да се окажат неотстраними. Неделя е благоприятен за парични печалби и за реализация на лични цели. Определете това, което можете да свършите в рамките на утрешния ден и се съсредоточете само върху него, ако искате напредък само там. Налице са противоречия с някого. При необходимост, Козирозите са достатъчно сдържани и контролират експанзивността си, а утре е необходимо точно това.

Водолей

Твърде успешен ден за осъществяване на делови задачи и цели в бизнеса, но много напрегнат в отношенията със семейния партньор. Много благоприятен ден, подчертаващ успех в съвместна работа, сполука при осъществяване на ново партньорство или респективно сдружение. Утре начинанията да успешни, а инвестициите, които сте планирали ще ви донесат очакваните резултати. Претенциите на близките няма да ви харесат. По-добре се откажете от намерението си да пътувате.

Риби

Внимавайте със средствата си, защото съществува вероятност от излишни разходи. Не се считайте задължени да ги убеждавате. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си. Активни сте и ще ви е лесно да контролирате емоциите. Някой ще ви занимае с грижите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари