Дневен хороскоп за 1 януари 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Весело посрещане на Новата 2023, скъпи читатели на Dunavmost!

Отваряме страницата на един нов период от живота си, една нова година, която ще е първата сериозна година от един 3 годишен период на промени. Всеки един ще почувства нейното влияние по различен начин, но в нейния край ще разберем колко много се е променил начина ни на живот през тези 360 + дни.

Неделя носи много емоции, много чувства, много желание да се дава и получава обич и любов, но също тези чувства могат да усложнят някои отношения, ако в тях има премесена ревност, желание за собственическо поведение спрямо партньор или деца.

Свободата е най-доброто, което можем да дадем на себе си и на близките си, не само днес, но и през цялата година, защото на всеки един от нас предстои вземане на важни, трудни решения. Ограниченията само ще направят различните житейски ситуации още по-сложни, а понякога и драматични.

Овен

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти.

Неделя Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди.

Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Утре проведете консултации.

Телец

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама.

Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.

Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Не прекалявайте с похапването. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Утре дайте инициативата на другите.

Близнаци

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи.

Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви.

Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот.

Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване.

Неделя не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Лъв

Утрешният ден ще блести с особен успех за Лъвовете. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение.

Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си.

Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място.

В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Неделя ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си.

Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. Ако Ви предложат делово пътуване, не го отказвайте.

Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Везни

В неделя се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде.

Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка.

Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Нямате желание за активна работа.

Разговорите за пари са трудни. Утре ще се чувствате подмладени.

Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си.

Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ако не друго, сетете се, че е неделя.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа.

В неделя може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос.

Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания.

Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Утре е ден за домашни дела. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба.

Склонни сте да изпълнявате допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване.

Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните.

Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Имате пари, не търсете повече. Моментът е подходящ за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци.

Намерете също време да се позанимавате с хобито си и с нещата, които обичате за вършите и Ви зареждат.

Помислете как да изненадате приятно семейството си. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари