Днес молитвите ни биват чути!

0
Сбъдват се всички благи пожелания
Сбъдват се всички благи пожелания

Лунното влияние на 26.09.

Луната е в огнения знак Стрелец. Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Уязвими са бедрата. Да не се вадя зъби, да не се лекуват даже.

6 лунен ден продължава до 13:12ч. - Ден за спокойствие и смирение, не подхожда за напористи и активни действия. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. Сега не е време за недоволство. Не роптайте срещу живота, обстоятелствата, близките. Късметът ще съпътства вашите начинания. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Подстрижка – Ако сте решили да се подстригвате, то сега е един от оптималните дни за това.
Сънища – За сънищата от шесто лунно денонощие (вижте часовете) е добре да не разказвате на никого – те трябва да останат в тайна.

7 лунен ден започва в 13:12ч и продължава до 14:05 на следващия ден – Счита се за магически ден. За начало е добре да се настроите към позитивно възприятие на света, да забравите за всички оплаквания, жалби и лошо настроение. На този ден е по-лесно да започнете нов живот, изпълнен с доброта, щастие и любов, а Луната ще ви помогне. Днес се дава зелена светлина за тези, които работят с хартия и слово - художници, писатели, журналисти и копирайтъри. Музата ще ги съпътства през цялото време. Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохвайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни.

Ден за работа със словото. В този ден природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Подходящо е за медитации и йога. Да не се изричат проклятия. Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот.

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме само за съзидателни цели.

Всички дела, които се започнат сега, ще вървят като по вода. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Голяма е възприемчивостта в емоционален план, нараства потребността от общуване. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Да се избягва консумацията на пилешко месо и яйца. храната трябва да се приема в мълчание, не бива да се говори. Не трябва също да се натоварвате с излишни грижи, затова е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден.
За седмия лунен ден има много успешни цветове, но виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и силен.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия започнете, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти.

Подстригване – подходящо е.
Приятен и успешен ден!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари