Днес имах глупостта да покарам колело по бул. "Тутракан"

3

Доста медиен шум се вдигна в последно време с откриването на новия бул. "Тутракан" и новите велоалеи. Но както всичко останало в България нещата се правят без много да се мисли и липса на каквато и да било практичност и ефективност. А относно качеството на ремонта, всеки сам може да прецени какво е, ако се поразходи до там и види нещата в неподправения им вид.

Днес попаднахме на снимки от един разочарован русенец в социалната мрежа, който е споделил за своето преживяване с колело на новия прехвален булевард "Тутракан". От снимките се виждат множество абсурдни ситуации, които може да коментираме като: "Хубава работа, ама българска!"

Ето и какво е написал Милен Д. в социалната мрежа:

Днес имах глупостта (повярвах на медийни публикации) да изляза да покарам колело с дъщеря ми по прочутия бул. "Тутракан", и по точно по широко рекламираната, псевдо "Вело Алея".

Булеварда е хлътнал на 100 места и крив като макарон, това е видно за всеки шофьор и затова не го коментирам. Това което искам да предупредя други оптимисти, които са повярвали на лъжите за Вело алея е, че там такава на практика няма (не че другаде има в Русе), и да не поставят живота си под риска да ги удари Тир, кола, да се блъснат в някой стълб или знак - безумно присъстваш посред алеята. Защото да караш колело там трябва да си магьосник, факир или безрезервно вярващ в ПИАР-а на Кмета Стоилов, а лично аз вече във приказки не вярвам - просто виждам делата.

Жалко за пропилените Европейски пари!

Източник: Dunavmost.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари