Днес е ден за бързо разрешаване на проблемите

0
Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове
Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове

Луната e в знак Овен (до 15:41ч.),  прави човек нетърпелив и нетърпящ наличието на невидими окови.

Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

Луната се движи на празен ход от 06:17ч до 15:41ч. През този период Луната “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви нови  и важни начинания. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. Подходящо е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молитви или посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес. След това преминава в земния знак Телец, което ще ни направи по-търпеливи, по-заземени и практични.

8 лунен ден продължава до 11:41ч – В този ден е важно да умеем бързо да разрешаваме проблемите и да не им оставяме време за развитие. Сега и от най-малките спорове може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на хората един към друг.

9-ти лунен ден започва в 11:41ч. и продължава до 12:14ч на следващия ден. Този лунен ден символично е свързан със знака Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, а нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост.

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и енергийно (напр. с Рейки).

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Подстригване – позволено е  (виж времето по-горе), а ако не можете, то в началото на лунното денонощие отрежете поне един кичур коса. Препоръчва се, за да не се влоши здравето и като застраховка от различни неприятности.

Сънища, които предстоят(вижте времето) ще покажат какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешният скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари