Дмитрий Медведев: Кой е казал, че Украйна ще я има след две години?

2
Това написа в "Телеграм" Медведев, който в момента е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия
Това написа в "Телеграм" Медведев, който в момента е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия

Бившият руски президент Дмитрий Медведев постави под въпрос по-нататъшното съществуване на Украйна като суверенна държава

"Само един въпрос: Кой е казал, че Украйна изобщо ще я има на световната карта след две години?", написа в "Телеграм" Медведев, който в момента е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Киев вижда в изявлението на бившият президент доказателство, че основната военна цел на Москва - да "денацифицира" Украйна - е само претекст за унищожаването на украинската култура.

Кремъл не коментира последното изявление на бившият руски лидер. В отговор на искане за коментар говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза само: "Знаем, че Украйна има сериозни проблеми".

Тази страна продължава да отказва да "обуздае националистическите субекти" в собствените си редици, допълни Песков.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    друг русенец
    Най-големият проблем го създава именно Русия, не случайно наричана Империя на злото. За Тайван не съм компетентен, но за балтийските републики категорично не си прав. Трябва да ги посетиш и да разбереш, че те са коренно различни от ватниците. И категорично нямат абсолютно никакво желание да бъдат част от Блатная. Гледах един документален филм за "Балтийския път" - над 600 километра жива верига от хора, твърдо решени да отстояват своята независимост. Покрай тях хвърчат на УАЗ-ки освирепели съветски полит.ръководители - но те стоят непоколебими, хванали са ръка за ръка - мъже, жени, деца, стаи и млади. Наистина най-големия проблем е самата Балтная
  • 0
    1
    русенец
    Че то на всички е ясно, че Украйна няма да я има. Изобщо изкуствено създадените държави като Тайван, Израел, Македония, Косово, Прибалтийските републики - само създават проблеми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари