Дизайнерка на Кейти Пери иска да развива бизнес в Русе

1
Виктория Колева, която е родена в Русе, мечтае да реализира бизнес в родния си град
Виктория Колева, която е родена в Русе, мечтае да реализира бизнес в родния си град

Дизайнерката Виктория Колева, родена в Русе, но живееща в Калифорния, започва бизнес в родния си град.

Талантливата дама се прочу със своите успехи и пробив на сцените от световна класа. През 2015 г., талантът й не остава незабелязан и става част от екипа на известната изпълнителка Кейти Пери, като отговаря за облеклото й на едно от най-гледаните предавания – шоуто на Супербоул. Работи съвместно и със звездата от Бродуей - Идина Мензел – актрисата, която озвучава принцеса Елза в прочутата анимация „Замръзналото кралство“.

Виктория също така изработва костюми на известна водеща на телевизионно шоу, излъчвано в Холивуд. Няколко години работи като главен моден дизайнер на бельо, като дори предава от своите знания и опит на асистенти, завършили местни елитни университети за мода. Образованието, което получава в гимназията по облекло в Русе, й дава много силен тласък и изключително добра подготовка.

От малка Колева мечтае да се занимава с мода, твърди тя. Бизнесдамата вече има предложения за дистрибуторство в България. Една от мечтите й е да реализира бизнес в Русе, като осигурява работни места и възможности за младите хора.

Амбициозната дизайнерка има своя компания за спортни облекла – Vfit, като бизнесът й досега се е развивал онлайн, а сега й предстои да открие магазин с нейни модели. Споделя, че в този бранш конкуренцията е голяма и се старае да предлага разнообразни и нестандартни визии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари