Русенка създава картинки на национална тематика за свободно ползване в интернет

3

В разгара на лятото решихме да Ви запознаем с една достойна за уважение инициатива на млада българка (ДЕЛО.бг)

Името й е Саша Петрова. Родена е в Русе през 1989 г. Завършила е Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“ – Русе с профил изобразително изкуство. Работила е за кратко в местна кабелна телевизия, a след това няколко години в рекламния отдел на известно русенско фотостудио. Там, Саша (на заглавния колаж) се е занимавала с обработка на снимки, рекламни материали и сувенири. Участвала в разработването на детски календари, които се разпространяват по детските градини в Русенска област.

В свободното си време младата дизайнерка създава прекрасни снимки и стилизирани векторни изображения, които качва в интернет с ясно послание:

Всички картинки в този албум са СВОБОДНО СЪДЪРЖАНИЕ и могат да се ползват за всякакви цели, включително търговски, да се размножават и разпространяват, както и да се променят. Някои от файловете можете да смъкнете като PNG от deviantart.com. Ако Ви допаднат, ползвайте ги смело

В момента младата дизайнерка си е вкъщи в очакване на първото си дете през август 2016. Саша продължава още по-вдъхновено да твори. Ако искате да я подкрепите в това благородно начинание, моля споделете тази статия в социалните мрежи. По този начин ще може повече хора да ползват, дори и с търговски цели безплатно разработените от Саша Петрова файлове.

Източник: ДЕЛО
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари