Дивна ще пее за русенци в коледен спектакъл

2
Концертът е с благотворителен характер в помощ на изграждането на водно – рехабилитационния център на Илиян Русев-Скури
Концертът е с благотворителен характер в помощ на изграждането на водно – рехабилитационния център на Илиян Русев-Скури Снимка: Facebook / Дивна

Концертът е с благотворителен характер в помощ на изграждането на водно – рехабилитационния център на Илиян Русев-Скури

На 8 декември от 17:30 ч. в Голямата зала на Доходното здание ще се проведе концерт-спектакълът „Коледа в сърцето“. Събитието се организира от Община Русе, а в него участие ще вземат както общински детски състави и детски градини, така и направителствени организации, заети с грижата за хората с увреждания.

Събитието е с благотворителен характер, като събраните средства ще бъдат насочени към Фондация “Александър Русев” и каузата за изграждане на водно – рехабилитационен център в град Русе.

Специално участие в концерта ще вземе и певицата Дивна. Режисьор на спектакъла е Деница Дончева от Държавен куклен театър – Русе. Жестомимичният превод ще бъде осигурен от Юлия Станкова. Гост на събитието ще бъде Елена Петрова - посланик на добра воля на УНИЦЕФ, като се очаква да присъства и представителят на УНИЦЕФ за България Кристина де Бройн.

От днес желаещите да закупят билет за концерта могат да го направят на касата на Доходното здание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Мишо
    Таз е на кристали
  • 5
    4
    до 3
    Друга врътка има там. И съм на 100% убеден, че има един друг мозък зад Скури. Сори, ама Скури няма такъв мисловен ресурс. Ще се завъртят едни пари от НПО-та, бюджетни дарения и т.н., и в един слънчев ден покрай някаква фондация или сдружение нещата ще станат търговски. Бавничко ще се случат нещата, но ще се случат.
  • 3
    3
    daskal
    Ох, пожелавам му здраве и успехи на Скури, ама... Той така така ли мисли да построи басейна - с благотворителни акции? 100 лева оттук - 500 лева оттам... За нещо, което струва милиони. Ще му е много трудно. Освен това как мисли ПОСЛЕ да поддържа базата? С дарения няма да се получи.
  • 7
    2
    Сега, да ви обясня
    Това, че събитието било с благотворителен характер не означава, че Дивна няма да си вземе хонорара или ще го дари! О, не! Ще си прибере паричките до последната стотинка. Същото се отнася и за режисьорката и преводачката и целия организационен екип. Бил съм в подобна пералня и съм се нагледал.
  • -2
    1
    Русенец
    Ай чупката бивна противна! Ебахти мръшляка! Да не говорим за свирките в Планет София мръшляк!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари