Динко: Поисках 300 бона от "ВИП Брадър"

0
Скандалният бизнесмен се страхува да не очернят образа му
Скандалният бизнесмен се страхува да не очернят образа му

Динко Вълев от Ямбол, който се прочу като ловец на мигранти, отряза „ВИП Брадър”.

Скандалният бизнесмен, който се прочу с това, че организира хайки за мигранти по границите, а после ги връзва с кабелни връзки, отказа да стане част от риалити формата. Въпреки че е доста популярен като медиен образ, трагикомичния герой е твърдо решен да стои от прожекторите. Особено в къщата на „ВИП Брадър”, пише HotArena.net.

А една от причините е страхът му, че може да го изтипосат в лоша светлина.

След като забърка няколко чутовни скандала, участва във Фермата и реши да отскочи до съседна Македония, за да бие спортен журналист заради разбиването на българска паметна плоча, Динко се превърна в любимец на медиите.

А също и желан гост в най-обсъжданата къща в България.

„Звъннаха ми и първо ми предложиха 250 бона. Казах, че искам 300 и ми отговориха, че са склонни да обсъдят предложението ми. Обещаха ми, че ще се разберем. Явно са се заинатили, искат да ме вкарат, на каквато и да е цена”, споделя още той.

Той е категоричен, че напоследък е дал заден за медийните си изяви. А причината е, че името му е започнало да се използва за злоупотреби.

„Знам кой съм и не ми е нужно предаване, за да си го доказвам”, твърде още той. В момента Вълев се е отдал на шоуто си „Ала-бала” и дори е заснел два епизода от него.

С предаването се надява да пробие в актьорските среди, още повече, че вече има над 100 000 фена на предаването, а и в интернет то се превърна в голям хит.

Обичам да карам хората да се смеят и затова се навих—за купона. Плащат ми доста добре там—около 15 бона на епизод” хвали се той.

Иначе в предаването той играе бабаит, който се бори с лошите. „Аз не съм супергерой, играя без костюми и такива работи”, допълва още той.

Искам хората да ме видят в малко по-друга светлина. Искам и малко спокойствие. Взеха на всяка манджа да ме слагат, твърде много взеха да ми обръщат внимание, да се интересуват от мен, което ме подразни”, споделя още той.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари