Обичам големите цици и големите машини

1
Динко Вълев прибави към колекцията си от големи машини и хеликоптер
Динко Вълев прибави към колекцията си от големи машини и хеликоптер

"Този боен хеликоптер беше моята детска мечта. От малък исках да имам такъв. Този го открих случайно. Платих 65 бона за него и в сряда го подкарах."

Това разказа прословутият Ловец на мигранти Динко Вълев, цитиран от България Днес.

Името му отново нашумя покрай новата му придобивка, която бе отразена в международните медии. "По принцип хеликоптера не съм го взел с тази цел, но ми дадоха добра идея. Ще мога да обхождам района и да следя за нелегални бежанци, защото ще се боря срещу тях, докато съм жив", обяви още Вълев.

Той попаднал на хеликоптера случайно - докато си търсел нов танк. "В колекцията си вече има три такива машини, както и влекач и камион репатрак, с който помага на закъсали автомобили. "Обичам големите цици и големите машини, това ми е слабостта", обяснява за страстта си ямболията. Той планира да изгради и специална писта за хеликоптера си - близо до автобазата си край Ямбол. Засега ходи на уроци и лети само над своя имот.

"Интересува ме да спра пътя на мигрантите, защото те минават оттук, колкото и да се твърди, че ги контролират. Ето, терористът от Лондон планирал да минава през България за Сирия - ами каква е гаранцията, че не е минал? И защо хората, като ги гледат, че се хилят и изглеждат чисти и добронамерени, си мислят, че са безопасни? Едното няма нищо общо с другото!", отговаря на критиките Динко Вълев. Той бе посрещнат с недоволство след последния си лов на мигранти, който се състоя в навечерието на изборите.

"Това не бе планиран лов, просто излязох да покарам АТВ-то си, защото се подготвям за състезание. И ги видях как бягат край една река между село Кости и Забрено. Догоних ги, те видяха, че съм въоръжен, и спряха. Изпратих ги по живо, по здраво да си ходят там, откъдето са дошли", обясни за скандалния клип Вълев.

На видеото се вижда как той е накарал четирима мъже с качулки да лежат по корем на земята. Видеото има близо 100 хиляди гледания и десетки негативни коментари. "Не ме интересува какво мислят хората за мен. Интересува ме да си гоня целта. Не съм им показал лицата нарочно. Защото после полицията ходи да ги търси и разпитва и ще стане така аз да им давам пари и мен да ме съдят, че си браня държавата. Не ми е приятно да тормозят българите по селата. Не всичко е София и големите градове. В провинцията хората се страхуват", разказва още Вълев.

Макар да е противоречива личност у нас, международните журналисти пътуват почти всеки месец до България, за да подготвят филми и интервюта. Следващата седмица пристига екипът на американската телевизия Би Би Си, която снима документален филм и иска разговор с него. През декември руски журналисти направиха документален репортаж за Вълев, а таблоидите изтипосват всеки негов ход като водеща новина.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари