Димитър Бербатов: Целият свят ни се смее

4
Това петно, което тези родни управници на нашия футбол лепнаха на всички нас, надали някога ще бъде изтрито, коментира Бербатов
Това петно, което тези родни управници на нашия футбол лепнаха на всички нас, надали някога ще бъде изтрито, коментира Бербатов Снимка: Facebook

Това петно, което тези родни управници на нашия футбол лепнаха на всички нас, надали някога ще бъде изтрито, коментира Бербатов

Димитър Бербатов призова протестиращите срещу ръководството на Българския футболен съюз преди и по време на европейската квалификация да се въздържат от крайни действия, агресия, расистки и нецивилизовани прояви, предаде dsport.

„След като станахме свидетели, всички ние, на безумните действия и решения от страна на Българския футболен съюз в последните дни, мачът на националния отбор е отново на „Васил Левски“. Разбира се, целият свят ни се смее и това петно, което тези родни управници на нашия футбол лепнаха на всички нас, надали някога ще бъде изтрито“, започна Бербатов.

„Въпреки това, аз се радвам, че след две години и половина, в които аз и моят екип открито протестираме и се борим срещу това управление на българския футбол, все повече хора открито показват несъгласието си и неодобрението си към тези ръководители и това ще кулминира в един напълно оправдан протест пред Националния стадион“, продължи той.

„Призовавам всички, които ще бъдат там, въздържайте се от крайни действия и агресия. Разбирам огорчението ви, че чашата е преляла, но не допускайте каквито и да е прояви на насилие и расистки или други нецивилизовани призиви. Всичко това е чуждо на футбола, който искаме да имаме. Промяна е неизбежна, но агресията не помага“, каза още Димитър Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Габи
    Целият свят се смее и възмущава от подмолните и неспортменски интриги на един самозабравил се ритнитопковец-алчния за власт Бербатов. Такива низши и злобни същества отрекли се някога от българския футбол не трябва да се допускат до неговото управление. Защо прокуратурата не се самосезира и да обвини поръчителя и организатор на вандалщините. Срам за България, че има такива спортисти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари