Черногорец Ноевци: Имаме терен и тоалетни - това е достатъчно за мача България - Унгария

4
Футболният клуб Черногорец Ноевци предложи терена си за провеждане на европейската квалификация
Футболният клуб Черногорец Ноевци предложи терена си за провеждане на европейската квалификация Снимка: Facebook

Футболният клуб Черногорец Ноевци предложи терена си за провеждане на европейската квалификация

Преди дни футболният Черногорец Ноевци предложи терена си за европейската квалификация България - Унгария, предвидена за 16 ноември. Два дни преди мача все още не е ясно къде ще се играе двубоят.

"Черногорец предоставя безвъзмездно своя стадион за срещата България – Унгария!!!! Ако няма състезатели, ще подсигурим такива!!!! В последните няколко дни копаем дъното. Футболна Европа се ошашави. Във футболна България силата е във феновете!!!!! Ние сме плътно зад тях!!!! Всички вие показахте, че няма цвят в борбата с унищожителите на ЦАР Футбол!!!!!", се казва в част от поста на официалната страница на клуба.

"След като тази абсурдна ситуация се създаде, решихме да се включим и да предложим нашия терен. Не сме част от БФС, тъй като от миналата година БФС ни изключи без причина. Въпреки всичко от любов към спорта и футбола, ние сме готови да предоставим този терен и го даваме безвъзмездно.

Базата разполага с прекрасен терен, съблекални, тоалетни, санитарен възел - всичко това е достатъчно за провеждането на футболен мач", заяви президентът на клуба Станислав Стойнов в ефира на bTV.

Имаме и трибуна за унгарските фенове, а в селото и наоколо има къде да се спи, Добре дошли са, но до момента нямаме отговор от БФС", допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари