Феновете на ЦСКА: Без прошка за убийците на футбола!

1

"Бербо, Марто, Стенли, благодарим ви за подкрепата".

Плакат с такъв текст издигнаха феновете на ЦСКА преди началото на мача с Ботев Пловдив от 25-ия кръг на Първа лига на Националния стадион.

В петък Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров бяха на губещата страна в изборите за нов президент на БФС, където победител стана Георги Иванов - Гонзо. ЦСКА бе един от клубовете, които официално подкрепиха Бербатов и екипа му, а привържениците на "червените" изразиха своята позиция по време на днешната среща. "Без прошка за убийците на футбола", пишеше на друг транспарант, окачен на оградата на стадиона, пише БГНЕС.

Междувременно преди началото на двубоя с аплодисменти бяха почетени част от ветераните на ЦСКА, участвали в легендарната победа над Ливърпул за Купата не европейските шампиони преди 42 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари