Захари Бахаров: Майката на Юлиан Вергов живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето ѝ

0
Актьорът защити колегата си, обвинен в нанасяне на побой
Актьорът защити колегата си, обвинен в нанасяне на побой

Актьорът защити колегата си, обвинен в нанасяне на побой

Захари Бахаров подкрепи колегата си Юлиан Вергов като го подкрепи след обвиненията на актрисата Диана Димитрова във физическо насилие. Актьорът публикува в профила си във Facebook и позицията на Вергов, която той изпрати до медиите.

"Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето ѝ", написа Бахаров в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Гошо куче лошо
    Поредната психясала жена, на която всички вярват и съсипва живота на някой мъж. За справка Андрю Тейт. Феминистките са тотални боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари