Деян Петков: Около 50% членска маса ще напусне ИТН

0
Не сме взели никакви пари, готови сме във всеки момент да се подложим на полиграф, заяви независимият вече депутат
Не сме взели никакви пари, готови сме във всеки момент да се подложим на полиграф, заяви независимият вече депутат Снимка: Булфото (архив)

"Колегите, които бяхме в "Има такъв народ" от структурите на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Пордим, Долни Дъбник, напускаме. На ниво местни структури около 50% членска маса ще напусне ИТН".

Това каза пред БНР независимият депутат Деян Петков, бивш член на ПГ на "Има такъв народ".

"Нямаме уговорки с "Продължаваме промяната", не сме взели никакви пари, готови сме във всеки момент да се подложим на полиграф", заяви той и добави, че при влизането си в ИТН не се е подлагал на детектор на лъжата, защото изискването е било само за областните координатори на партията, а той е бил общински координатор на ИТН.

Петков сподели, че решените за напускане на ИТН са го взели с колегите му, защото са вярвали в каузата, а са видели "пълното бездействие по министерствата, само в Министерството на спорта Радостин Василев направи прословутото изчегъртване".

"Много сигнали сме давали, че има неща, които не ни харесват, но в ПГ на ИТН нещата са такива, че ръководството казва какво ще става и ако на някой не му харесва, да напуска", разказа депутатът и изказа несъгласие с обвиненията, че чак сега са напуснали партията на Слави Трифонов:

"Аз съм бил 4 месеца вътре, първите два месеца изобщо не можеш да се ориентираш какво се случва, защото комуникацията е никаква. ... Гласуваше се по съвест, но със силна препоръка от Тошко Йорданов"

Деян Петков изказа надежда и други депутати от ИТН да не подкрепят вота на недоверие към правителството на Кирил Петков:

"Надявам се те да преосмислят как искат да бъдат запомнени - дали като хора, които са обслужвали нечии интереси, или като смели хора, които са готови в името на децата си да направят нещо".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари