Девойка от Бали става снаха в село Мосомище

2
Джъстин вече знае какво е капама, лютеница, салата, фасул, а на прасето казва гуде
Джъстин вече знае какво е капама, лютеница, салата, фасул, а на прасето казва гуде

Джъстин вече знае какво е капама, лютеница, салата, фасул, а на прасето казва гуде.

Георги и Джъстин скоро ще станат семейство.

Атрактивна сватба ще има в гоцеделчевското село Мосомище. 38-годишният Георги Цирков в близките дни ще сключи брак с любимата си Джъстин от остров Бали.

Мъжът работел от няколко години в Дубай като електротехник към наша фирма.

През есента на 2017 г. седнал да пие кафе в голям хотел близо до квартирата си. Там се запознал с Джъстин, която е от Бали, но работела в един от офисите на комплекса. След продължило повече от година приятелство, на 9 октомври 2018-а Джъстин пристигнала за 6 дни на гости в дома на Георги в Мосомище. Останала впечатлена от живота у нас, влюбила се и в местните ни гозби, а любовта на двамата прераснала в желание за брак, пише 24 часа.

На 29 декември младата жена отново пристигнала, за да остане завинаги. На летището Георги я посрещнал с годежен пръстен и голямо плюшено мече, на което пишело “Ще се омъжиш ли за мен”.

“Коленичих пред нея и тя каза “да”. После двамата се разплакахме от щастие”, разказа Георги. Сега любимата му ще остане в Мосомище до 18 януари, когато ще се прибере в Дубай, за да си оправи документите за престой у нас.

“Чакам легализация на нейните документи, че не е омъжена. Ако до вторник станат готови, в сряда ще сключим граждански брак”, казва нетърпеливо щастливецът.

35-годишната му любима вече знае доста български думи. “Сутрин казва на майка ми: “Мама, добро утро”. Казва фасул, капама, лютеница, салата, кускус, а на прасето казва гуде. За първи път през живота си тук видя сняг. Много му се радва и през деня е на двора, въпреки че ѝ е студено”, разказва мъжът.

Той учи английски, а когато не могат да се разберат, ползват интернет преводач. Джъстин е категорична, че иска да остане да живее в Мосомище, а работата в хотелския комплекс в Абу Даби е такава, че ще може да продължи да я върши през интернет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари